Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 4,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Helemaal te gek! (boek)

 • Lars gaat los! (ePUB)

Knalgoed!

Joke Wit • ebook • epub

 • Samenvatting
  William wil maar één ding: Voetballen!
  Maar... er is geen geld voor voetbalschoenen en al helemaal niet om, net als zijn vrienden, lid te worden van de voetbalclub. Wat nu? Kan William uiteindelijk toch op voetballen en meedoen met het voetbaltoernooi van school? Lees het boek en ontdek hoe alles toch Knalgoed! komt als William de voetbaldag van zijn leven beleeft.

  NB: van elk verkocht e-book Knalgoed! vóór 1 juni 2014, doneert Joke Wit 1 euro aan het Landelijk Jeugdsportfonds en Pumbo.nl doet daar nog 1 euro bij. Het Jeugdsportfonds geeft kinderen, zoals William, van wie de ouders geen geld hebben voor een sportvereniging, de kans om net als hun leeftijdsgenootjes fijn te kunnen sporten.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Joke Wit
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Arber
  ISBN : 9789082152401
  Datum publicatie : 12-2013
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,6 uit 6 reviews)

  21-03-2017
  Mooi boek over een belangrijk onderwerp
  We hebben het boek gebruikt voor een thema week op schhol over de kledingbank. Past goed bij het thema. Een belangrijk iets om kinderen over te informeren en bewust te laten worden hoe goed we het eigenlijk hebben. En dat dat niet voor iedereen geld. Ook de communicatie met de schrijfster was zeer positief


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  29-12-2013
  goed boek
  Goed en duidelijk op papier gezet. Een mooi verhaal en naar waarheid ben ik bang opgeschreven. Als je er eenmaal aan begint te lezen lees je het aan een stuk uit. Hulde aan de schrijfster en de geen die de illustratie heeft gedaan. Het heeft mij zeer kunnen boeien en hoop dat de lezer(S) die dit boek lezen er goed over nadenken wat het betekend. wat armoede en pesten betekend. Laad ons niet in eenzaamheid en haatdragend weg zinken in deze wereld. Een lezer.

     Makkelijk te lezen

  Geplaatst door uit Overijssel , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  28-12-2013
  Knalgoed
  Het is niet alleen een goed kinderboek ook de ouders zouden hier nog van kunnen leren.

     goed leesbaar met humor

  Geplaatst door uit IJsselmuiden , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  18-12-2013
  Zo maak je een heftig onderwerp leuk bespreekbaar!
  Het onderwerp, armoede, is natuurlijk heftig. Maar het verhaal is zo leuk en goed geschreven, dat het zeker niet heftig overkomt op kinderen. Het maakt het onderwerp wel heel goed bespreekbaar, want niet alle kinderen hebben het even goed. En zeker niet alle kinderen hebben daar evenveel begrip voor. Dit boek helpt daarbij. Het verhaal pakt je, neemt je mee op avontuur met William en geeft je een goed gevoel. Het is erg goed geschreven en de illustraties van Natalie Hollander zijn prachtig. Er wordt wel eens gezegd 'ebooks zijn niets voor kinderen', maar mijn dochters hebben enorm genoten van het verhaal. De één las het op de iPad, de ander op een ereader. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was. En dat wordt het natuurlijk ook!

     Prachtig geschreven
     Heftig onderwerp wordt bespreekbaar

  Geplaatst door , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  18-12-2013
  heel erg goed boek
  ik vind het een heel leuk boek omdat het voor jongens en voor meisjes is. de voorkant past goed bij het verhaal en de titel past ook goed bij het verhaal. het boek is ook knalgoed net zo als de titel soms is het grappig en soms gewoon leuk en droevig. het is ook leuk dat de naam Gaia er in stond want zo heet ik ook. ik heb het boek al 2 keer gelezen en ik wil het nog wel 10 keer lezen. ik hoop dat ze nog veel meer boeken schrijft.

     goede lengte verhaal
     mooi en leuk geschreven

  Geplaatst door , leeftijd 6-12
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  18-12-2013
  knalgoed! ik lees het al voor de vierde keer
  het boekje is gewoon knalgoed! de titel past goed bij het verhaal. we gaven het ook bij een kinderfeestje als cadeau en ze vonden het heel leuk. het is het leukste boekje tot nu toe! groetjes Isis, 8 jaar


  Geplaatst door , leeftijd 6-12
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 4,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen