Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 28,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Leren reflecteren

Nicolien van Tol • ebook • epub

 • Samenvatting
  Reflectie is met een nieuwsgierige, open blik op zoek gaan naar een deel van jezelf dat je nog niet kent. Door inzicht te krijgen in je handelen, gedrag en drijfveren kun je jezelf en je professioneel handelen verder ontwikkelen. Het aanleren van reflectie-vaardigheden maakt een belangrijk onderdeel uit van alle studies die opleiden tot een mensgericht beroep. Leren reflecteren gaat eerst in op wat reflectie precies inhoudt en wat de meer-waarde en het belang ervan is. Vervolgens wordt de link gelegd tussen reflectie en het werkveld. Waar lopen professionals tegenaan in hun werk? En welke rol kan reflectie daarbij spelen? Tot slot wordt behandeld wat nodig is om reflectie-vaardigheden te ontwikkelen en toe te passen. Leren reflecteren is een praktische methode waarbij je reflecteren leert door het te doen en door dicht bij jezelf te beginnen. Regelmatig wordt verwezen naar specifieke oefeningen op de website. In de vele casussen in het boek wordt steeds de verbinding gelegd met de (beroeps)praktijk. Nieuw in deze vierde druk is aandacht voor feedback, de invloed van man-vrouwverschillen en cultuur op reflectie en voor schriftelijke vormen van reflectie, waaronder schrijven als reflectietool en het schrijven van een reflectieverslag. Inclusief website met o.a. het online boek Op de website bij het boek, www.lerenreflecteren4edruk.nl, staan naast het online boek veel verschillende oefeningen om reflecteren al doende te oefenen, video's, een reflectiespel en achtergrondinformatie. Nieuw is de module 'Het schrijven van een reflectieverslag'. Voor docenten zijn een PowerPoint en docentenhandleidingen beschikbaar met lessuggestie voor beginnende en gevorderde studenten.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Nicolien van Tol
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789024439515
  Datum publicatie : 04-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 28,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen