Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 39,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Levensfasen

Maryke van Randeraat-Fokker • ebook • epub

 • Samenvatting
  Levensfasen geeft een overzicht van de biopsychosociale ontwikkeling van de mens, vanaf de conceptie tot aan de dood. Diverse ontwikkelingen per fase Allereerst worden de lichamelijke veranderingen besproken. Vervolgens komen de cognitieve en de sociale ontwikkelingen aan bod. Daarnaast worden relevante thema's als de taalontwikkeling en de neurologische aspecten behandeld. Elk hoofdstuk start met een heldere beschrijving van de betreffende fase en sluit af met een samenvatting, verwerkingsvragen en casussen. Wat is er nieuw in deze vierde druk? uitdieping van de theorie├źn; actuele wetenschappelijke uitkomsten; nieuwe website met veel oefenvragen, video's en casu├»stiek; online Powerpoint-presentaties voor docenten. Doelgroep Dit boek past binnen opleidingen als Social Work, Toegepaste psychologie, Maatschappelijk werk en Dienstverlening en Pedagogiek.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Maryke van Randeraat-Fokker
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789024403677
  Datum publicatie : 04-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 39,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen