Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 12,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Levenslust is de beste vorm van rebellie (boek)

 • Jij en ik en hij en zij en al de kinderen (E-boek) (ePUB)

Levenslust is de beste vorm van rebellie

Tine Maenhout • ebook • epub

 • Samenvatting
  Zullen we het leven in al zijn complexiteit vieren in plaats van het te vrezen? We weten nu hoe kort en broos het kan zijn. Zullen we onze prioriteiten herschikken en veerkracht, solidariteit en nieuwsgierigheid het laten halen op angst en agressie? Het leven is onvoorspelbaar en daagt ons uit. Soms is er verwarring, soms zitten we vast. Soms sturen we bij en soms gaan we met dubbele moed gewoon verder. Als het klopt wat we doen, dan volgt het leven met volle kracht en groeit datgene wat moet groeien. Maar er is lef voor nodig om op koers te blijven, focus en moed. Durven we het leven recht in de ogen kijken, persoonlijke en maatschappelijke problemen vanuit de kern aanpakken en met alle moed kiezen voor transformatie, nieuwe evenwichten en frisse inzichten? Als je onbekommerd alles geeft, als je kiest voor de weg vooruit, voel je het leven door je heen stromen. Dan kom je tot de essentie, waar idee├źn kiemen, het leven herademt en de sterren fonkelen. Wat is het leven waard als het niet geleefd wordt? De verhalen in dit boek balanceren tussen fictie en non-fictie.
  Zoals het leven zelf.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Tine Maenhout
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Lannoo
  ISBN : 9789401473255
  Datum publicatie : 10-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen