Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 8,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Liegen met cijfers (boek)

Liegen met cijfers

Darrell Huff • ebook • epub

 • Samenvatting
  Waar je ook kijkt, overal wordt gestrooid met cijfers en statistieken. Maar gemiddelden, percentages, correlaties, grafieken en trends kunnen heel bedrieglijk zijn. In dit boek maakt Darrell Huff een einde aan list en bedrog met cijfers - hij onthult op welke sluwe manieren cijfers en statistieken vaak worden misbruikt om een mooier beeld te schetsen of de waarheid te verdraaien. Voor het eerst gepubliceerd in 1954, maar de herkenbare voorbeelden en onmisbare inzichten zijn tijdloos. Huff leert je kritisch te denken en met een flinke dosis argwaan om te gaan met de eindeloze stroom van cijfers die op je afgevuurd worden als iemand iets wil ontkrachten, bewijzen of verkopen. Direct na verschijnen kreeg het boek lovende kritieken van The New York Times en The Wall Street Journal - het werd een megabestseller en groeide uit tot het meest gelezen boek over cijfers en statistiek ooit! Lees dit boek en laat je nooit meer iets wijsmaken. Of je nu op je werk, op school of in advertenties met cijfers of statistieken te maken krijgt, je zult Huff's simpele lessen onthouden. Ben je gewiekst, dan kun je met de opgedane kennis natuurlijk ook je boekhouder overbluffen, discussies winnen en klanten overtuigen. Het boek bevat treffende, handgetekende illustraties van de New Yorkse illustrator Irving Geis.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Darrell Huff
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Nubiz
  ISBN : 9789492790262
  Datum publicatie : 08-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 8,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen