Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 12,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Weerzien in Texas (ePUB)

 • Verliefd in Texas (ePUB)

Lone Star Ridge

Delores Fossen • ebook • epub

 • Samenvatting
  Wie kan ze weerstaan, de cowboys uit Lone Star Ridge?

  (1) NACHTEN IN TEXAS
  Naast het runnen van zijn familieranch, met een hele rits familieleden, houdt Shaw Jameson niet bepaald tijd over. Toch is zijn interesse gewekt wanneer zijn jeugdliefde, voormalig-kindsterretje-nu-zakenvrouw Sunny Dalton terugkeert naar Lone Star Ridge. Wat hij niet had voorzien, is dat er opnieuw onmiddellijk een vonk tussen hen overvliegt, die hen allebei in lichterlaaie zet! Hij wil zich echter niet nog eens aan de liefde branden, want wie zegt dat Sunny blijft?

  (2) VERLIEFD IN TEXAS
  Weduwnaar Austin Jameson heeft zijn handen wel even vol, met een schattige jonge tweeling en een drukke ranch. Dus wanneer zijn jeugdliefde, voormalig kindsterretje McCall Dalton, terugkeert naar Texas om te ontsnappen aan een schandaal, zit hij daar niet per se op te wachten. En toch... oude liefde roest niet, en al snel zwichten ze voor de verleiding. Maar dan worden ze geconfronteerd met een voogdijzaak en nóg een schandaal. Jeugdliefdes of niet, is hun opnieuw opbloeiende liefde hier wel tegen bestand?

  (3) WEERZIEN IN TEXAS
  Het lukt voormalig kindsterretje Hadley Dalton maar niet om de bijnaam ‘Badly’ kwijt te raken, die ze verwierf door de realityserie Little Cowgirls. Wat ze ook maar niet kwijtraakt, zijn haar gevoelens voor sheriff Leyton Jameson, haar jeugdliefde uit Lone Star Ridge. Destijds maakte hij het uit nadat hun zoenpartij op televisie werd uitgezonden, waarna Hadley het stadje verliet. Nu is ze terug, om haar geliefde oma Em te zoeken, die wordt vermist. Natuurlijk loopt ze Leyton al snel tegen het knappe lijf – en laaien haar oude gevoelens in alle hevigheid op. Maar wie zegt dat het nu wél een goed idee is eraan toe te geven?

  Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Delores Fossen
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Harlequin
  ISBN : 9789402552805
  Datum publicatie : 07-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen