Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 8,70

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Lul ik hou van je!

Empower je communicatie voor meer begrip en plezier in je relatie

Bianca van Roshum • ebook • epub

 • Samenvatting
  In dit praktische boek presenteert Bianca een kortere route naar een leukere relatie. Met je lief en jezelf. Het gaat over oud verdriet en opnieuw beginnen. Over vasthouden en loslaten.

  ‘Lul ik hou van je!’ biedt jou de kans conflict en confrontatie om te buigen naar een relatie vol begrip, compassie en plezier. Het boek is in de vrouwelijke vorm geschreven. Uiteraard alle respect en bewondering voor de mannelijke lezers.

  ‘Vloeiend geschreven en zonder te zwaar te worden neemt Bianca je mee door de lulligheden van alledag die zo herkenbaar zijn in een relatie. Mooi om na het lezen te ontdekken dat het me onbewust al heeft aangezet tot een andere zienswijze op bepaalde punten.’
  - Natascha Pulles -

  ‘Dit boek heb ik vanuit mijn waarheid geschreven. En ja, het gaat soms om situaties waar ik niet trots op ben.’ Als voorvechter van het delen door vrouwen voor vrouwen zie ik dit boek als een prachtig podium om vrouwen te inspireren en aan te moedigen zich te empoweren in hun communicatie. Om zo de relatie met hun lief te versterken. En daarin dicht bij zichzelf te blijven.’

  Bianca (1974) is gescheiden en moeder van twee vrolijke tieners. Ze houdt van reizen, fietsen, lezen, schrijven, van mensen met gevoel in hun donder en spruitjes met satésaus. Haar trainingen en workshops helpen vrouwen aan meer veerkracht en daadkracht in hun communicatie. Ook is Bianca oprichtster van Joycademy.nl, waar zij lezers dagelijks inspireert met haar columns.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Bianca van Roshum
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Pearl Publishers
  ISBN : 9789464060089
  Datum publicatie : 03-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 8,70

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Pas twee jaar na mijn scheiding werd me duidelijk waar ik tekort was geschoten in mijn huwelijk. Het grootste debacle had te maken met de communicatie. Hoe wij soms met elkaar communiceerden verdiende geen schoonheidsprijs. Zo liet ik mijn frustraties en heftige emoties nogal eens te ver oplopen, waardoor gesprekken escaleerde. Had ik me eerder opengesteld en tijdig mijn gevoelens, mijn gemis en ongenoegen gedeeld, dan had hij de kans gehad om hier rekening mee te houden. Samen hadden we dan tijdig en rustig kunnen bespreken hoe we het anders hadden kunnen doen.

In een aantal relaties voelde ik me geregeld alleen staan, te weinig gesteund waardoor ik me ook niet langer veilig voelde om mijn onzekerheden te delen. Aan te geven wat mij parten speelde en mijn behoeftes tijdig kenbaar te maken.
Zodra vriendlief me vervolgens ergens op aansprak, haalde ik uit.

Waarbij hij geïrriteerd aangaf dat hij op deze manier niet verder wilde met het gesprek. Dat leek op dat moment het beste wat hij kon doen. Het enige waar ik op hoopte was een stukje erkenning voor mijn gevoelens en behoeften. Ik was toen niet altijd in staat dit op een rustige manier aan te kaarten, laat staan me helder te verwoorden. Ik voelde me dan onbegrepen en onvoldoende gesteund waardoor ik steeds minder tolereerde en overliep van frustratie. Waardoor ik me te heftig ging uitspreken. En vriendlief zich van me afsloot. Hoe langer ik mijn frustratie en onvrede wegslikte, hoe groter de kans dat het op een onverwacht moment escaleerde. Met als gevolg dat de afstand tussen ons groter werd, we elkaar kwijtraakten. En beiden steeds meer wankelden met uiteindelijk een relatiebreuk tot gevolg.

Voelde ik me soms niet langer geborgen bij hem dat tijdig delen geen optie bleek?

Misschien. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen