Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 11,99

PRINT boek

  € 24,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Wat je bent, straal je uit, trek je naar je toe (PDF)

 • Wat je bent, straal je uit, trek je naar je toe (boek)

Masterclass

Boek 4

Tresi Barros • ebook • epub

 • Samenvatting
  Masterclass is het vierde boek van medium Tresi Barros en haar gids Isaak.
   

  Tresi Barros is het medium via wie haar gids Isaak tot ons spreekt. Dag in dag uit werken zij samen om de mens hier op Aarde bij te staan en te helpen waar nodig op hun levenspad. Daarnaast brengen zij ook boeken uit. “Masterclass” is dan ook een kijkje in één van hun vele werkzaamheden.


  In dit bijzondere boek kunt u de lessen en ontwikkelingen volgen van Isaak's 12 studenten. Een jaar lang heeft Isaak 12 studenten onderricht en hen lessen aangereikt. Eén keer per maand kwamen deze studenten een middag bij elkaar en kregen zij lessen van Isaak, afgestemd op hun eigen ontwikkelingsproces.

  Het medium Tresi Barros ging op deze middagen in de 2de trancé vorm en maakte zo haar lichaam, haar stembanden, vrij voor haar gids Isaak zodat hij een rechtstreeks contact had met zijn leerlingen.

   

  Geen van Isaak’s leerlingen wist voordat ze de masterclass instapten dat hun lessen en ontwikkelingen uit zouden worden gebracht in boekvorm. Pas na les 1 vertelde Isaak hen dat zijn allereerste masterclass uitgebracht ging

  worden in boekvorm.

  Masterclass is dan ook het letterlijke en openhartige verslag van 10 middagen verdeeld in een jaar tijd, waarin deze studenten eerlijk en oprecht hun lessen en ontwikkelingen deelden met hun broeders en met u, de lezer. Ook Tresi zelf was één van Isaak's leerlingen en ook zij kreeg haar lessen. In dit boek kunt u ook haar lessen lezen, die ook zij kreeg aangereikt.

  Onderwerpen die o.a. aan bod zijn gekomen, zijn: familieproblemen, alcoholgebruik, seks, vreemdgaan, zwanger via inseminatie, luisteren naar je eigen behoeftes, relatieproblemen, leven in Echtheid en nog veel meer.

   

  Tegelijkertijd verscheen met dit vierde boek van medium Tresi Barros en haar gids Isaak ook hun vijfde boek: “De woorden van Isaak”.

  Reeds eerder zijn er al drie boeken verschenen, die luisteren naar de titels:

  “Bekijk het, voel het en laat het los”, “Mijn naam is Isaak” en

  “Wie is Tresi?”.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Tresi Barros
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Stichting Isaak & de Schittering
  ISBN : 9789078402022
  Datum publicatie : 09-2018
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord Isaak …………………………………………………              7

   

   

  Introductie studenten ……………………………………………   9

   

   

  Masterclass I …………………………………………………….   27

   

   

  Masterclass II…………………………………………………..    73

   

   

  Masterclass III ………………………………………………….   125

   

   

  Masterclass IV …………………………………………………..  181

   

   

  Masterclass V …………………………………………………..   231

   

   

  Masterclass VI ………………………………………………….  279

   

   

  Masterclass VII ………………………………………………… 327

   

   

  Masterclass VIII …………………………………………………381

   

   

  Masterclass IX …………………………………………………..  437

   

   

  Masterclass X …………………………………………………… 497

   

   

   

   

   

   

   


   

   

   


   
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 11,99

PRINT boek

  € 24,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Voorwoord Isaak …………………………………………………              7

 

 

Introductie studenten ……………………………………………   9

 

 

Masterclass I …………………………………………………….   27

 

 

Masterclass II…………………………………………………..    73

 

 

Masterclass III ………………………………………………….   125

 

 

Masterclass IV …………………………………………………..  181

 

 

Masterclass V …………………………………………………..   231

 

 

Masterclass VI ………………………………………………….  279

 

 

Masterclass VII ………………………………………………… 327

 

 

Masterclass VIII …………………………………………………381

 

 

Masterclass IX …………………………………………………..  437

 

 

Masterclass X …………………………………………………… 497

VOORWOORD ISAAK

 

 

Blijdschap komt tot Ons, op het moment dat wij Ons in dienst kunnen stellen van de fysieke mens. Dat betekent dat wij graag de fysieke mens willen helpen. We willen graag de fysieke mens inzichten geven zoals hij in het leven staat en zoals hij in het leven hoort te staan, zonder zijn eigen fysieke zelf te ondermijnen en zijn gevoelswereld zodanig gevoel te laten zijn, zodat hij niet bang is om te Zijn in Echtheid.

 

De masterclass hebben wij toentertijd neergezet om de fysieke mens in groepsverband als student te benaderen en ook als student te laten Zijn. Studenten mogen fouten maken, studenten horen inzicht te krijgen en zichzelf zodanig te veranderen dat ze blijdschap krijgen in hun dagelijkse zelf van wezen. Op het moment dat je bang bent om student te zijn, durf je niet de masterclass in te gaan. Op het moment dat je zegt: ik durf de masterclass te betreden, dan durf je ook een meester te zijn voor degene die de masterclass in boekvorm tot zich nemen.

 

Kinderen, wees niet bang om in Echtheid te Zijn. Kinderen wees niet bang om ons tot jullie te laten komen als een meester, omdat weet wel wij hebben hiervoor gestudeerd. Jaren en jaren zijn we bezig geweest in de geestelijke wereld om de mens te begrijpen in elke vorm van dien. We hebben geduld, we hebben liefde, we hebben samenhorigheid en natuurlijk hebben we uiteraard geloof. Heb jij geduld, heb jij liefde, heb jij samenhorigheid en heb jij geloof? Pas dat toe in je eigen fysieke zelf, in je eigen fysieke bestaan. Geef jezelf over elke keer weer aan de broeders en zeg tegen jezelf: broeders zie mijn leven en door mijn leven ga je jouw leven nog beter begrijpen. Zie mijn schaamte en ga door je eigen schaamte heen. Velen van de studenten hebben zichzelf laten zien in schaamte, hebben zichzelf laten zien in gevecht met zichzelf. Tranen, wanhoop, blijdschap, ongeduld. Al deze onderwerpen kunnen jullie zo op dit moment tot jullie nemen hier in deze boekvorm. De masterclass.

 

Isaak

 

 

 

 

 

 

 


  ×
SERVICE
Contact
 
Vragen