€ 3,65

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Moordweb

Aagema • ebook • epub

 • Samenvatting
  Het gaat om marktaandeel. Dan is veel geoorloofd, zelfs hacken. Maar ook moord?
  Een van de verdachten is het nichtje van rechercheur Bikker.
  De trieste ontknoping is voor hem en zijn partner, rechercheur De Vos, een emotionele gebeurtenis, zeker wanneer blijkt dat een giftige cocktail van onbeantwoorde liefde, familierelaties en hebzucht een belangrijke rol speelt.

  … spanning, emotie, opluchting en verdriet ...
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Aagema
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Aagema
  ISBN : 9789463453097
  Datum publicatie : 03-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 3,65

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

De mededeling van de captain dat ze door de drukte pas over een uur kunnen landen, schiet Tony in het verkeerde keelgat.
‘What the hell. Nú landen. Mijn tijd is te kostbaar. Myrthe, bel Cloë en zeg dat hij operatie Happy Landing start. Nu meteen.’ Hij geeft zijn opdracht vanuit zijn comfortabele stoel in de zakenjet van We-DO.

Sinds Myrthe op hun zakenreizen niet langer één maar twee hotelkamers boekt, is Tony’s toon gebiedender geworden, niet meer de vragende vorm van vroeger. Ook al betekende vragend toen ook al dat je niet het lef moest hebben om te weigeren. Zo is Tony: gewend dat er naar hem geluisterd wordt. Dat geldt voor iedereen en nu dus ook voor haar.
Ze belt Cloë om de boodschap door te geven zonder te weten wat operatie Happy Landing is. ‘Cloë gaat aan de slag,’ deelt ze Tony mee, ‘hij vroeg zich af of het nu meteen moet gebeuren. Ik heb “ja” gezegd.’
‘Hij weet wat er moet gebeuren en als ik zeg meteen bedoel ik meteen.’
Voordat hij zich verder kan opwinden over wat in zijn ogen muiterij is, klinkt de stem van de captain over de intercom: ‘Problemen met de verkeersleiding. Er is een grote storing. Alle toestellen moeten uitwijken.’
‘Onzin!’ Tony staat op en beent naar de cockpit. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen