Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 5,99


PRINT boek

  € 19,99

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Reizen door Albanië en Macedonië (ePUB)

 • Cuba, vrolijk getralied land (ePUB)

Namibië, een rustig, sterk land

Dolf de Vries • ebook • epub

 • Samenvatting
  Namibië is bijna net zo groot als Frankrijk en Duitsland samen. Toch wonen er minder dan 2,5 miljoen mensen. Dat heeft natuurlijk alles van doen met het droge en woestijnachtige klimaat van dit qua landschappen en dierenwereld overweldigende land. De aanvankelijke gedachte van Dolf en Lout de Vries is het bezoeken van de vele wild- en natuurparken. En dat doen ze ook, terwijl ze met hun camper dit onmetelijke, van schoonheid vergeven land doorkruisen. Toch wordt de belangstelling voor de geschiedenis steeds meer aangewakkerd, vooral ook door de vele van oorsprong Duitse en Zuid-Afrikaanse plaatsnamen. Namibië is een ware smeltkroes van bevolkingsgroepen, stammen uit Afrika, Duitse pioniers, Engelsen en Portugezen, boeren uit Zuid-Afrika. En hoewel de blanke bevolking een minderheid vormt, heerst er toch geen angst voor revoluties, al beseft iedereen dat veranderingen niet zullen uitblijven. Dolf de Vries ervaart het land als veilig, rustig en sterk. De grootse bedreiging gaat wellicht uit van bordjes die waarschuwen voor olifanten en leeuwen. De natuur- en wildparken zijn overweldigend, niet alleen door hun afmetingen, soms groter dan Nederland, maar vooral door de veelheid en afwisseling van tot de verbeelding sprekende diersoorten. Er zijn haast paradijselijke verblijfsplekken, farms, lodges en campings. Een land om verliefd op te worden.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Dolf de Vries
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Elmar B.V., Uitgeverij
  ISBN : 9789038927473
  Datum publicatie : 05-2020
 • Inhoudsopgave
  I. Aankomst 7 II. Bomen 16 III. Lüderitz 25 IV. De weg en langs de weg 40 V. De bazar in Maltahöhe 48 VI De Himba 70 VII. Sossusvlei 82 VIII. Spitzkoppe 89 IX. Etosha 94 X. Game Drive 115 XI. Leegte 125 XII. Walvisbaai en Swakopmund 126 XIII. Mukuku 143 XIV. Windhoek 160 Adressen 165 Boeken van Dolf de Vries 167
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 5,99


PRINT boek

  € 19,99

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen