Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 17,58


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Thai studieboek (ePUB)

 • THAI - NEDERLANDS (boek)

Nederlands - Thai

JEF STIJNEN • ebook • epub

 • Samenvatting
  Dit werk is bewust geen woordenboek genoemd Het is niet opgevat als een klassiek woordenboek met vermelding van de grammaticale eigenschap van elk woord. Deze lijst van woorden en zegswijzen is geschikt om iedereen die Thai studeert een instrument te geven om vertalingen te maken. De woordenschat is gehaald uit teksten die het dagelijkse leven behandelen in al zijn aspecten. Meer dan 19000 woorden zijn opgenomen. De woordenlijst is uniek weergegeven met Nederlands – Thai en fonetisch Thai. Het fonetisch Thai kan als Nederlands gelezen worden. De overzichtelijke structuur met het fonetische Thai naast Nederlands en Thai op één lijn is heel gebruiksvriendelijk en laat ook toe om Thai te studeren zonder het schrift te kunnen schrijven of lezen. De lijst vergemakkelijkt de studie van Thai rechtstreeks vanuit het Nederlands, zonder langs een andere taal te moeten gaan. Een onmisbare hulp voor iedereen die zijn woordenschat Thai wil verrijken Het boek bevat een bijlage betreffende lezen en schrijven van Thai ! Kies de gepaste reader voor de juiste weergave van Thai schrift,niet alle readers zijn geschikt.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : JEF STIJNEN
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Yanga
  ISBN : 9789463673822
  Datum publicatie : 03-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 17,58


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen