Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 10,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Nog slimmer (ePUB)

 • Get smarter - Edition UT (ePUB)

Nog slimmer

Mirjam Pol • ebook • epub

 • Samenvatting
  Studeren kun je leren! Dat is de belangrijkste boodschap van dit boekje, dat al jaren een bestseller is in het hoger onderwijs. Nog slimmer! is bestemd voor alle studenten die het leuk vinden om een effectieve en snelle manier van leren te ontdekken. Of je nu opstartproblemen hebt of later in het proces vastloopt: dit boekje helpt je om jouw situatie te begrijpen en te verbeteren. Je leert met een frisse blik te kijken naar hoe je gewoonlijk denkt en reageert. En door te snappen hoe je brein werkt, word je nog slimmer dan je al bent. Mirjam Pol is gezondheidswetenschapper. Ze is 16 jaar studieadviseur geweest op de Faculteit Geneeskunde van de VU. Momenteel werkt ze als studentendecaan op de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Zij schreef eveneens het boek Studeren zonder stress. "Super veel aan gehad! Je kunt het meteen gebruiken. Als het soms niet lukt, lees ik het in de bus nog een keer. Ik leer elke keer weer wat nieuws." Aya, tweedejaars. "Van harte aanbevolen! Een heel nuttig en ook nog leuk boekje bij het begin van je studie. Maar ook voor later, als je merkt dat je te weinig voldoendes haalt." (Henk Groenewegen, Professor Emeritus Anatomie en Neurowetenschappen, Amsterdam UMC)
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Mirjam Pol
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : VU University Press
  ISBN : 9789086598151
  Datum publicatie : 08-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 10,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen