Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 9,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Nooit meer Mister Nice Guy

Robert A. Glover • ebook • epub

 • Samenvatting
  IEDEREEN KENT EEN NICE GUY. Misschien ben je zelf zo’n man… Een man die fantastisch kan luisteren, wiens vriendinnen vaak tegen hem zeggen dat hij zo’n aanwinst is, maar die nooit een echte date heeft op een zaterdagavond. De echtgenoot die wanhopig probeert zijn vrouw te behagen, maar wiens huwelijk emotioneel en seksueel verre van bevredigend is. De betrouwbare vriend bij wie iedereen aanklopt voor klusjes en adviezen, maar wiens eigen leven een rommeltje is.

  Volgens dr. Glover geloven deze mannen in de mythe dat ze geliefd zullen worden en nooit ergens problemen mee zullen ondervinden, zolang ze maar ‘aardig’ zijn en altijd alles ‘goed’ doen – terwijl ze ondertussen hun eigen behoeften en mannelijkheid opofferen. Dit is wat dr. Robert A. Glover, psychotherapeut en codirecteur van het Center for Healing en Recovery (Washington), het ‘Nice Guy-syndroom’ noemt.

  Nooit meer Mister Nice Guy is gebaseerd op jarenlange klinische groepstherapie met mannen en stellen. Het boek vernietigt de schadelijke mythe waarin Nice Guys geloven. Ben je een Nice Guy? Dan leert dit boek je dat je de destructieve patronen kunt doorbreken en de controle over je eigen leven weer terug kunt krijgen door zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor het vervullen van je eigen behoeften.

  Je leert om:
  - te stoppen met zoeken naar goedkeuring van anderen;
  - grenzen te stellen en integer om te gaan met conflicten;
  - te genieten van intieme relaties die gebaseerd zijn op wederzijds respect;
  - een spannender seksleven te hebben;
  - je carrière naar een hoger niveau te brengen en de professionele aandacht te krijgen die je verdient.

  Nooit meer Mister Nice Guy staat vol bewezen strategieën en uit het leven gegrepen succesverhalen. Het boek biedt handvatten die voor jou (en/of je partner) van onschatbare waarde kunnen zijn om gezonde en meer bevredigende relaties op te bouwen en met vertrouwen van het leven te genieten.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Robert A. Glover
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Pumbo
  ISBN : 9789463451727
  Datum publicatie : 08-2017
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave
  Inleiding
  H1 Het Nice Guy-syndroom
  H2 De ‘geboorte’ van een Nice Guy
  H3 JIJ bent belangrijk! Leer jezelf te behagen
  H4 Maak van je behoeften een prioriteit
  H5 Win je persoonlijke kracht terug
  H6 Win je mannelijkheid terug
  H7 Krijg de liefde die je wilt - successtrategieën voor intieme relaties
  H8 Krijg de seks die je wilt
  H9 Krijg het leven dat je wilt - ontdek je passie en je bestemming
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Wat is er mis met een Nice Guy?
Het is misschien aanlokkelijk om het probleem van het Nice Guy-syndroom te bagatelliseren. Want hoe kan aardig zijn nou slecht zijn? Misschien lachen we zelfs om de gedragingen van deze mannen zoals ze soms uitgebeeld worden in stripverhalen of comedyseries. De karikatuur van een gevoelige man wordt in onze samenleving misschien eerder gezien als amusant dan als iets waar je je zorgen om zou maken. Toch is het Nice Guy-syndroom een serieus probleem.
Nice Guys zelf hebben vaak moeite om de diepte en de ernst van hun overtuigingen en gedragingen in te zien. Toen ik net begon te werken met deze passief-behagende mannen, stelden ze me bijna allemaal de vraag: "Wat is er mis met aardig te zijn?" Toen je dit boek voor het eerst vasthield en nadacht over de titel, vroeg je je wellicht hetzelfde af.
Het etiket ‘Nice Guy’ slaat niet zozeer op het daadwerkelijke gedrag van deze mannen, maar op hun kernideeën, gedachten en overtuigingen (belief systems) die zij hebben over zichzelf en over de wereld om hen heen. Deze mannen zijn erin getraind te geloven dat aardig zijn een voorwaarde is om geliefd te worden, om te krijgen wat ze willen en om ervoor te zorgen dat hun leven op rolletjes verloopt. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen