€ 9,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Regels voor een Sterk Leiderschap (ePUB)

Oefeningen voor een Sterk Leiderschap

Liefde en Geluk voor Jezelf en je Hond

Rashad Jarmohamed • ebook • epub

 • Samenvatting
  Deze e-book dient als sterke aanvulling op de e-book "Regels voor een Sterk Leiderschap" van Rashad Jarmohamed en de individuele trainingen bij Hondengedragsmeester. Het begeleid je in het proces waarin je werkt aan het versterken van de band tussen jou en je hond.  De e-book bevat 7 lessen met bijbehorende oefeningen die je helpen om jezelf op te leiden tot leider over je hond, en over jezelf. De lessen gaan over belangrijke begrippen in de relatie tussen jou en je hond. Je leert wat je hond nodig heeft en hoe je hem een veilig gevoel kan geven. Vervolgens zul je deze lessen in de oefeningen toepassen. Na elke oefening zijn er vragen die je helpen om te reflecteren op wat je hebt geleerd.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Rashad Jarmohamed
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Hondengedragsmeester
  ISBN : 9789464438451
  Datum publicatie : 02-2022
 • Inhoudsopgave
  Introductie.

  Les 1 - Vertrouwen.

  Oefening 1: Je hond observeren.

  Les 2 - reflecteren.

  Les 3 - Respect.

  Oefening 2: Je hond volgen.

  Les 4 - reflecteren.

  Les 5 - Eerlijkheid.

  Oefening 3: Eten verdedigen.

  Oefening 4: Territorium verdedigen.

  Les 6 - reflecteren.

  Les 7 - Liefde voor jezelf en je hond.

  Oefening 5 : Bewustzijn vergroten.

  Tot Slot.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Een relatie of band begint met vertrouwen. Zonder vertrouwen is er geen sprake van een band, omdat het onveiligheid creërt. Vertrouwen is alles in een roedel. Het vertrouwen wordt altijd gegeven en laat een hond lager in rang bijvoorbeeld zien door op zijn rug te gaan en zijn zwakste delen bloot te stellen aan de hond hoger in rang. Dit zijn de strot en zijn geslachtsdelen. Ook wanneer een nieuw roedellid wordt toegevoegd aan een roedel, wordt dit nieuwe lid altijd eerst getest of hij wel te vertrouwen is. Hij wordt nooit meteen beloond – iets wat wij mensen wel meteen doen bij een nieuwe hond.
Ongewenst gedrag in je hond zorgt ervoor dat je het vertrouwen verliest in je hond. Dit creëert een dilemma, aangezien je zonder vertrouwen geen veilige band hebt met je hond, en hij daardoor nooit naar jou zal luisteren. De 1e oefening helpt je om weer vertrouwen te kunnen geven aan je hond. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen