Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 1,25

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Bieber's breakout (ePUB)

 • Bieber breekt uit (ePUB)

Oranje Leeuwen

Philip Pirovano • ebook • epub

 • Samenvatting
  Onderweg naar Moskou voor de eerste wedstrijd op het WK voetbal in Rusland wordt Ruud Gullit met zijn Nederlands elftal plotseling door commando's overmeesterd en meegenomen naar een onbekende locatie. Als blijkt dat de Russische regering achter de kidnap zit, wordt duidelijk dat het voortbestaan van het Nederlandse voetbal in gevaar is.

  Voormalig bondscoach Guus Hiddink voelt zich geroepen om iets te doen. Samen met de KNVB-directie en de presentatoren van Voetbal Inside verzint hij een plan om de selectie vrij te krijgen. Hij heeft daarvoor wel zijn selectie oud-voetballers uit 1998 nodig, waarmee hij het op moet nemen tegen een internationale verzameling geldbeluste topvoetballers. Intussen is een stoet supporters, geleid door Frans Bauer, op weg naar de plaats waar het Nederlands elftal gevangen wordt gehouden. Zal het lukken om de jongens van een wisse dood te redden?

  Oranje Leeuwen is een humoristisch en fantasierijk verhaal, waarin fictie en werkelijkheid door elkaar lopen. Veel bekende personages uit de voetbalwereld maken op een grappige manier hun opwachting, waarbij niet is geschuwd om ze hier en daar op de hak te nemen.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Philip Pirovano
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Pirovano
  ISBN : Geen
  Datum publicatie : 05-2018
 • Inhoudsopgave
  Tumult op de tolweg
  De wereld in haar macht
  Spoedberaad
  Het plan
  Leeuwen verzamelen
  Klaar voor vertrek
  Wedstrijd van de eeuw
  De apotheose
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 1,25

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

De eerste helft van dit verhaal is te vinden op www.philsverhalen.nl/oranje-leeuwen ×
SERVICE
Contact
 
Vragen