Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 3,55


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Paleo bakken

Ruth Ramon • ebook • epub

 • Samenvatting
  Inleiding Al heel vroeg begon mijn haat liefdeverhouding met eten . Vaak lukte het me om maandenlang niets te eten met suiker of andere zoetstoffen om dan me een beetje later vol te proppen met de meest ongezonde voeding zoals snoep en gebak . Ik hield ook van pasta , frieten , hamburgers en dat was te merken aan mijn heupen , de kilo’s vlogen eraan . Het lukte me gewoon niet om op een evenwichtige manier om te gaan met eten , het was alles of niets . Super gezond of super ongezond . Om onnozel van te worden ….. Maar toen hoorde ik over paleo en ja hoor nu lukt het wel , het paleo dieet is een fantastische levenswijze ! Vele kilo’s later kan ik het beamen , je eet super lekker ,maar zeer gezond en een gebakje of een stukje pizza horen hier zeker bij ! Geniet van deze heerlijke bakrecepten en zorg goed voor je lichaam en je gezondheid ! Neem ook een kijkje op mijn website : paleosweetlife.blogspot.com
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Ruth Ramon
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789402181173
  Datum publicatie : 10-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 3,55


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen