Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 11,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Papa's bloed (boek)

Papa's bloed

Dennis Verweijen • ebook • epub

 • Samenvatting
  Dennis Verweijen (1980) heeft tot zijn 35ste een vrij en onbezorgd bestaan. Sportief, leuke baan en een druk sociaal leven met Anke. In mei 2015 staat zijn wereld op zijn kop als hij de diagnose acute leukemie krijgt. Samen viert het stel de kleine en grote momenten. Met hun gezicht naar de zon gericht, ervaren ze ook intens hoe breekbaar hun geluk is. Papa’s bloed beschrijft een jaar vol onzekerheid, verlangen, hoop en troost. 'Pluk de dag' in de meest letterlijke betekenis. Dennis woont met zijn vrouw Anke en hun dochtertje Robin in het Brabantse Uden. Eind 2017 verwacht het stel hun tweede kindje. Ze kijken opnieuw uit naar dit bijzondere moment.

  Wat als je te horen krijgt dat je een levensbedreigende ziekte hebt? Geniet je dan nog van het leven en kunnen dromen uitkomen? Dennis Verweijen krijgt op 35-jarige leeftijd de diagnose acute myeloïde leukemie. Een ernstige bloedziekte die zijn leven ingrijpend verandert. Papa's bloed gaat over de vurige zoektocht naar een match met een stamceldonor die kan zorgen voor genezing. Maar Dennis blijkt té uniek en de match blijft uit. 'We hebben geen donor gevonden die voldoende matcht om het traject richting stamceltransplantatie in werking te zetten.' Dokter Jans neemt even pauze en we laten het nieuws op ons inwerken. Hardhandig wakker geschud, stamel ik: 'Ik ga dood, ik ga dood.' Maar hoe vaak deze woorden ook over mijn lippen rollen, ik kan het niet geloven. Ik wil de strijd aangaan, maar krijg er de kans niet voor. Met tranen in haar ogen houdt Anke me troostend vast. Gisteren was ik voor haar nog bijzonder en uniek, maar blijkbaar denkt de wereldwijde donorbank daar hetzelfde over. Geen match. Het feest is voorbij. Een foute film speelt zich af in slow motion. Gedachtes vliegen door mijn hoofd. Het woord 'kinderwens' staat nu geschreven in een zwart kader. Zal ik je ooit ontmoeten?, vraag ik me af. Laat staan zien opgroeien? Alles lijkt onzeker en mijlenver weg. Toch blijft Dennis vooruitkijken. Naar liefde en de kinderwens samen met zijn vrouw Anke. Zijn humor en de kracht van muziek helpen hem in zijn zoektocht naar geluk.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Dennis Verweijen
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Het Boekenschap
  ISBN : 9789490085971
  Datum publicatie : 05-2017
 • Inhoudsopgave
  Inhoud Intens bolletje geluk  Liefde 9 Blind date 10 Twee dates tegelijk 15 Straalverliefd 20 Regenboog 35 Vaarwel gezond lichaam 36 Lucky shot 41 Mijn eerste chemo 44 Tweede chemo 56 Weekendverlof 65 Stel niets uit 71 Daar komt de bruid 79 To donor or not to donor 88 Nazomer 95 The bucketlist 96 Onze kinderwens 100 Anke is zwanger! 111 De stier is los 113 Missie 121 Nieuwe kans 122 Jetzt geht’s los! 139 T-day 150 Het slagveld 154 Sprookje 165 Willkommen in Nederland 166 Afsluiting van een bizar jaar 173 Die Leukämie ist zurück  178 Lente 189 Knop om 190 Cruciale opname  198 De zon schijnt weer 204 Onze ultieme droom 212 Jij kunt het verschil maken!  218 Nawoord  220 Dank je wel 222 De muziek beluisteren? 224 Verder lezen? 224
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 11,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen