€ 6,99

PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • GolanBlitz (boek)

 • PEARL (PDF)

Pearl

Adriaan Hage • ebook • epub

 • Samenvatting
  Van Windhoek naar Zuid-Afrika.

  Via Kaapstad naar Rotterdam.

  Als amazone in de golven.

  Met de bierwagen door Parijs.

  LAAR U MEEVOEREN IN DRAMA EN AVONTUUR!
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Adriaan Hage
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789463451529
  Datum publicatie : 08-2017
 • Inhoudsopgave
  Pearl

  Geboren in Windhoek Namibiƫ, in een gezin met drie moeders en een oom. Vrouwen die mogelijkheden met redelijk succes naar hun hand weten te zetten maar ook een inschattingsfout maken. In Zuid-Afrika wordt Pearl geconfronteerd met een rauwe werkelijkheid.

  Later verdenkt de justitie haar van moord en Pearl vlucht het land uit.

  Door een bedrijf in Rotterdam wordt ze ingehuurd voor het maken van commercials en raakt betrokken bij een gemeen economisch spel. Terecht komen in onverwachte en te grote problemen, terug vallen op de noodzaak om het samen te overleven, levert Pearl vrienden op voor het leven.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 6,99

PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

'Je staat behoorlijk in de belangstelling, kijk eens hier.' Op een grote foto in close-up staat een jonge vrouw. Zij wordt heftig gestreeld door het hoofd van een paard. Haar zonnebril is verdwenen, haar pet vliegt van haar hoofd. Op haar gezicht een blijde lach en haar armen in een liefkozende omhelzing.
Als zij het onderschrift leest voelt zij het bloed uit haar gezicht wegtrekken: Winnaar van de race doet voetval voor donkere schoonheid met blauwe ogen. Zij leest het nog eens maar de tekst verandert niet. Dit is heftig, dat dit moet gebeuren, hoe moet ze daar mee omgaan! Rachel observeert haar. 'Is dit erg Pearl, kan dit nare gevolgen hebben, ben je bang dat de politie komt voor informatie?' 'Ja, daar ben ik bang voor, dat ze zullen komen voor nadere informatie, ik kan hier niet meer blijven.' ×
SERVICE
Contact
 
Vragen