Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 8,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Een geheim luik (ePUB)

 • De bevrijding van Biesland (ePUB)

Een fantastische verjaardag

Nanda Roep • ebook • epub

 • Samenvatting
  “Ik vond het een superleuk boek! Want er gebeurt veel! En ik houd wel van avontuur!” – Hanno, bijna 11 jaar, over Paardengevaar. “Ik vind Plaza Patatta erg leuk omdat het heel grappig is en ook een beetje spannend en daar hou ik wel van.” – Indy, 10 jaar. “Ik vind Plaza Patatta leuk omdat er leuke avonturen in zitten en ook leuke hoofdpersonen.” – Jip, 11 jaar. “Avontuurlijk, cool, eng, geheimzinnig, grappig, kort, leuk, spannend, verrassend, vrolijk, zielig.” – Myrthe, 8 jaar, over Een fantastische verjaardag. **** Recensies: “Vlot geschreven verhalen in korte hoofdstukken. Perfect bij het verhaal passende, komische zwart-witte penillustraties, verschillend van grootte.” – NBD Biblion, over Het grote geheim van Plaza Patatta. “Wat een geweldig boek! Inhoudelijk past het verhaal bij de belevingswereld van een 12-jarig kind. Het boek leest vlot weg. De teksten zijn niet moeilijk en sluiten goed aan bij kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar. De illustraties zijn vrolijk, grappig en verwoorden het verhaal goed. Een aanrader voor kinderen, thuis en op school!” – Susan Spekschoor over Luna’s flopfeest. “Hierbij meteen mijn complimenten voor de vrolijke en grappige illustraties van Silvester.” – Connies Boekkies “Het is ook een vrolijk, optimistisch verhaal. Door het eenvoudig taalgebruik (AVI-7), het geringe aantal bladzijden en de vele illustraties is het ook geschikt voor minder goede lezertjes.” – Pluizuit over Een geheim luik. “Tot het laatste hoofdstuk blijft de spanning erin.” – Pluizer over Een giftige indringer. “Daarnaast steelt ze de harten van (basis)scholieren met haar spannende serie Plaza Patatta.” – Boekreviews.nl over Nanda Roep. “Vlot leesbaar verhaal met de nodige humor. In het verhaal wordt veel informatie over Parijs verwerkt.” – NBD Biblion over Paniek in Parijs.

  In dit feestelijke Plaza Patatta-boek wordt Lotte maar liefst 10 jaar. Dat wordt natuurlijk uitbundig gevierd in dit vrolijke gezin! Als de kinderen het bos in zijn gegaan voor de opdrachtjes van de speurtocht, loopt het echter allemaal anders dan gedacht...
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Nanda Roep
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Nanda, Uitgeverij
  ISBN : 9789083248967
  Datum publicatie : 09-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 8,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen