Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 36,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Sportbeleid in Nederland (PDF)

 • Sportbeleid in Nederland (boek)

Praktijkgericht kwalitatief onderzoek

Arnoud van de Ven • ebook • epub

 • Samenvatting
  Praktijkgericht kwalitatief onderzoek is een praktische handleiding voor het succesvol uitvoeren van deductieve onderzoeken. Je leert hoe je een onderzoek opzet en uitvoert, hoe je gegevens kunnen analyseren en hoe ze een goed onderzoeksrapport schrijven. Dit boek leid je met heldere instructies door de verschillende onderzoeksfases. Uniek aan dit boek voor goed onderbouwde deductieve onderzoeken; een praktisch en compact handboek met heldere instructies; met het faseplan voor een bruikbaar, valide en betrouwbaar onderzoek. Inclusief studiemateriaal op de bijbehorende website www.praktijkgerichtkwalitatiefonderzoek.nl extra praktijkcases met uitwerkingen; onderzoeksformats; KODANI-handleiding; en powerpointpresentaties. Praktijkgericht kwalitatief onderzoek past goed binnen uiteenlopende opleidingen waar onderzoek een rol speelt, zoals Accountancy, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde MER, Communicatie, Bouwkunde, Logistiek en Economie en Industrieel Ontwerp en Vormgeving.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Arnoud van de Ven
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789024425938
  Datum publicatie : 03-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 36,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen