Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 16,25


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 85,00

Meer van deze auteur


 • Hecht niet (boek)

 • (H)echt niet (ePUB)

Red de alfawolf

Martin Appelo • ebook • epub

 • Samenvatting
  De moderne leider moet dienend, verbindend en vooral heel erg mindful zijn. Prachtig! Maar waar is de alfawolf (m/v) gebleven? De leider die het initiatief neemt, keiharde grenzen stelt en onverschrokken voorop gaat in de strijd? Is hij verbannen omdat we hem associëren met narcisme, woekerwinsten en fraude? Soft skills vs. hard skills Dit boek biedt tegenwicht aan alle publicaties over leiderschap en coaching waarin 'soft skills' centraal staan. De auteurs erkennen dat deze nodig zijn, maar waarschuwen dat dit niet ten koste mag gaan van 'hard skills'. Goede leiders zijn altijd ook alfawolf, maar weten hem gepolijst en gedoseerd in te zetten. Leiderschapsmethodiek Executive coach Arvid Buit en psycholoog Martin Appelo formuleerden op basis van literatuuronderzoek een nieuw model en een methodiek om leiderschap te ontwikkelen. De alertheid van de alfawolf is daarbij onmisbaar! Hoe dit in de praktijk werkt, wordt geïllustreerd met de verhalen van vier leiders die met deze methode 'onder handen werden genomen'. Aanbevelingen 'Red de Alfawolf maakt treffend duidelijk dat een goede leider over soft én hard skills beschikt en weet op welk moment hij uit welk vaatje moet tappen.' - Fons Trompenaars 'Dit boek is to-the-point en met lef geschreven. Het onderwerp leiderschap wordt theoretisch onderbouwd maar ook heel praktisch en concreet gemaakt. Het boek zet aan tot (zelf)reflectie en maakt het onderwerp toegankelijk en toepasbaar.' - David van Mechelen | Group Controller KLM | Winnaar Leadership in Finance Award 2018
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Martin Appelo
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789058755582
  Datum publicatie : 10-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 16,25


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 85,00

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen