€ 11,95


PRINT boek

  € 24,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Reïncarnatie Echo (boek)

 • DEPRI, en door (boek)

Reïncarnatie Echo

Chef Petroes • ebook • epub

 • Samenvatting
  Na je dood terugkeren op aarde voor een nieuw leven; Goldie, Reg en Peppi hebben het al ontelbare keren gedaan. Elke keer reïncarneren ze op aarde om nieuwe levensopdrachten te halen in de game of life; het alles overkoepelende spel dat gevormd wordt door al hun vorige levens en de nieuwe levens. Alle drie zijn ze vastbesloten om in dit leven niet alleen het level te halen, maar ook de bonus binnen te slepen. Lang geleden hebben ze als zielen een afspraak gemaakt om periodiek op aarde samen te komen. Iedere reïncarnatie spelen ze (samen) weer een nieuw level van het fascinerende spel van de game of life.

  Liefde, spirituele ontwikkeling, harde levenslessen, pijn, maar ook ultiem geluk. Terugkeren naar vorige levens. Duistere krachten die je van je levensopdracht proberen af te houden, maar ook talloze hints vanuit het universum. Alles komt op hun pad en moeten ze overwinnen. Stap voor stap groeien ze in hun rol, leren ze meer over hun vorige levens en hun zielsverwantschap. Maar wat is hun verborgen einddoel? Gaan ze er dit leven in slagen om het level te halen en de bonus te bemachtigen?

  Ga mee op reis naar vorige levens en doorklief de grens van ruimte en tijd. Waar liep jij 200 jaar geleden rond? Wat kun je ervan leren en hoe echoot het door in dit leven?
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Chef Petroes
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Pammet
  ISBN : 9789083211664
  Datum publicatie : 01-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 1 reviews)

  29-04-2022
  Echt genoten van het boek
  Heeft me een helemaal nieuwe kijk op de wereld gegeven. Ik denk nog regelmatig terug aan het boek, iets wat ik met andere boeken eigenlijk nooit heb. Langzaam vallen puzzelstukjes tijdens het verhaal op hun plek, waarvan ik de meeste niet zag aankomen.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 11,95


PRINT boek

  € 24,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen