€ 11,95


PRINT boek

  € 24,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Reïncarnatie Echo (boek)

 • DEPRI, en door (boek)

Reïncarnatie Echo

Chef Petroes • ebook • epub

 • Samenvatting
  Goldie, Reg en Peppi reïncarneren voor de zoveelste keer op aarde om een nieuw level te spelen in de game of life. Al hun vorige levens en dit nieuwe leven vormen samen dit alles overkoepelende spel. Doel is om ieder leven weer een nieuwe level te halen. Goldie, Reg en Peppi zijn vastberaden om dit keer naast dat level halen ook nog de bonus binnen te slepen. Lang geleden hebben ze een zielenafspraak gemaakt om periodiek hier op aarde samen te komen. Iedere reïncarnatie samen weer een nieuwe level spelen van dit fascinerende spel.

  Dit level, zich afspelend in de huidige tijd, overtreft toch wel alle andere levels. Ze weten dat het spel eeuwig gespeeld kan worden waarbij de levels steeds moeilijker worden. De intelligentie van het universum is in principe ook oneindig, en dat zal blijken. Zou het lukken dit level te halen?

  Liefde, spirituele ontwikkeling, harde levenslessen, pijn, maar ook ultiem geluk. Terugkeren naar vorige levens. Duistere krachten die je van je levensopdracht proberen af te houden, maar ook talloze hints vanuit het universum. Alles komt op hun pad en moeten ze overwinnen. Stap voor stap groeien ze in hun rol, leren ze meer over hun vorige levens en hun zielsverwantschap.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Chef Petroes
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Pammet
  ISBN : 9789083211664
  Datum publicatie : 01-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 11,95


PRINT boek

  € 24,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen