Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 4,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • No risk no fun (boek)

Risicomanagement Compact

René Pennings • ebook • epub

 • Samenvatting
  Risicomanagement staat vandaag de dag op de agenda van iedere zichzelf respecterende board of directors. Aan literatuur over het onderwerp is er geen gebrek, maar een handzaam boekje met de belangrijkste principes en lessons learned was er nog niet. Het verzoek om de essentie van risicobeheersing in een compact boekje samen te brengen kwam van de lezers van No Risk No Fun door Robert 't Hart en René Pennings, dat op de shortlist stond voor beste managementboek van het jaar 2018. Coauteur René Pennings laat nu zien hoe met Risicomanagement Compact pragmatisch risicomanagement binnen handbereik komt. Dit e-book biedt de basics voor hoe je risico's met gezond verstand kunt beheersen. Het is zowel een thermometer ('hoe staan we ervoor?') als een startpunt ('hoe kunnen we het beste beginnen, er een impuls aan geven?'). Op een bijzonder leesbare manier licht de auteur onderwerpen toe, zoals de risk appetite, risicoregelreflex, just culture en de mate van onzekerheid. Onderwerpen die door de lezer eenvoudig en op methodische wijze kunnen worden toegepast via onder meer het risicowiel. In 27 korte hoofdstukken wordt de lezer uitgenodigd met pragmatisch risicomanagement aan de slag te gaan. Mét gezond verstand en met de boodschap dat a little risk tenslotte a joy in life is. Risicomanagement Compact is niet alleen een praktisch zakboek voor ondernemers en bestuurders, maar voor alle professionals die meebeslissen over de koers van hun organisatie. Risicomanagement Compact brengt pragmatisch risicomanagement binnen handbereik.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : René Pennings
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Eburon
  ISBN : 9789463012331
  Datum publicatie : 12-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 4,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen