Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 29,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Schrijfwijzer (boek)

 • Schrijfwijzer (ePUB)

Schrijfwijzer compact

Jan Renkema • ebook • epub

 • Samenvatting
  Hét taalgidsje voor naast je laptop of pc. Inclusief toegang tot de website met honderden oefen- en toetsvragen op www.schrijfwijzercompact.nl. Door de compacte en handzame uitvoering, de aantrekkelijke prijs en de zeer uitgebreide online leeromgeving is de Schrijfwijzer compact bij uitstek geschikt voor het onderwijs. Deze kleine en handzame versie van de Schrijfwijzer, het meest gebruikte adviesboek over de Nederlandse taal, is geheel herzien. Met recente taalkwesties, actuele voorbeelden en een heldere presentatie van alle taalregels is de Schrijfwijzer Compact voor veel taalgebruikers dé praktische schrijfhulp. De Schrijfwijzer Compact is bedoeld voor iedereen die weleens schrijft en daarbij deskundig advies binnen handbereik wil hebben. Alle regels zijn overzichtelijk gerangschikt en voorzien van een korte uitleg met duidelijke voorbeelden. Het uitgebreide register is een handige zoekhulp die de lezer snel verwijst naar de betreffende regel met bijbehorende uitleg. Op www.schrijfwijzercompact.nl staan bovendien honderden oefen- en toetsvragen met feedback. Daarmee kunnen de gebruikers van Schrijfwijzer Compact ook online hun taalvaardigheden trainen.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Jan Renkema
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789024434770
  Datum publicatie : 02-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen