Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 11,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Wondermans eindspel (ePUB)

 • Koninginnedag (ePUB)

Simon zonder zonder

Willem Asman • ebook • epub

 • Samenvatting
  ‘Goed boek. De kleine Simon is een held.’ – Charles Den Tex ‘Wat een knap boek! Simon vertelt ons zijn hele leven, en als zijn jeugd samenvalt met het nu wordt alles duidelijk maar ook beter.’ - Hans Loeve, boekhandel Riemer in Amersfoort ‘Dit is een dapper boek, op de huid van de tijd geschreven.’ – Tessa Leuwsha ‘Heen en weer schietend door de tijd volgen we Simon langs de valkuilen van het moderne leven. Goed boek.’ – Robert Vuijsje ‘Waar en wanneer verlies je de onschuld? Met de nietsontziendheid van Herman Koch legt Willem Asman de vinger op dat pijnpunt – van woke naar wijs. Een roman over de alledaagse misdaad die leven heet.’ – Gert Jan de Vries ‘Iedereen blijkt toch een kind van zijn eigen tijd, hoe hard we ook proberen dat te ontkennen of om te buigen.’ – Jos van Cann

  Waar en wanneer verlies je de onschuld?

  Terugkijkend naar het Nederland van de jaren zestig, weet Asman op verfrissende wijze actuele maatschappelijke thema's als polarisatie en white privilige te integreren in een ontroerende, overtuigende, klassieke coming of age roman.

  Als professor integriteit aan Princeton neemt de Nederlander Simon Kelvin anderen de maat. Zonder aanziens des persoons bestrijdt hij de andaden van de machtigen der aarde. Zijn boeken zijn wereldwijde bestsellers, hij noemt namen en rugnummers, in talkshows is hij een graag geziene gast.

  Met zijn onfeilbare morele kompas waant Simon zich onkwetsbaar. Tot in Nederland een familielid overlijdt en hij als laatste nog levende Kelvin een erfenis krijgt die hij heeft gezworen te zullen weigeren.

  Voor het eerst in decennia keert hij terug naar Nederland om de voetsporen van zijn negenjarige ik te volgen. Zal het de volwassen Simon lukken af te rekenen met de monsters uit zijn jeugd? Wat resteert, als hij gedwongen wordt in de spiegel te kijken?

  Als in Asmans beste thrillers geeft zijn vernuftige en filmische stijl het verhaal zoveel vaart dat je het in een adem wilt uitlezen.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Willem Asman
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Adobe DRM   Informatie 
  Uitgeverij : Gloude publishing
  ISBN : 9789493041431
  Datum publicatie : 07-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 11,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen