€ 9,49

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Hackers met hoedjes

Slimme Meisjes Programmeren

spelenderwijs leren programmeren voor meisjes van 8-12 jaar

Ines Duits • ebook • epub

 • Samenvatting
  Slimme meisjes programmeren 

  Een hond kun je leren wat zij moet doen als er “zoek de stok” of “zit” wordt geroepen. Je moet wel duidelijk zijn en steeds dezelfde woorden gebruiken. Bij computerprogramma’s werkt dit ook zo. Je geeft duidelijke opdrachten  met woorden die de computer begrijpt.
  Een computer kan namelijk héél veel opdrachten achter elkaar uitvoeren, waardoor alles wat jij schrijft gebeurt op de computer. Op die manier kun je zelf een spel maken! Je schrijft dan in opdrachten wat de computer moet laten zien en wat er gebeurt als de speler op bijvoorbeeld de pijltjestoetsen drukt. Gaat de speler van jouw spel zeesterren verzamelen in de zee? Of moet een prinses terug naar haar kasteel, maar moet ze eerst langs een heks? Dit kan jij allemaal zelf bepalen! Je moet alleen weten hoe je het aan de computer moet vertellen. Dat vertellen heet programmeren en dat leer je stap voor stap in dit boek. En dan... kun jij hele mooie spellen maken!

  Om met dit boek te werken heb je een internetverbinding nodig. Je kunt dan online programmeren op de website van Scratch. Hier kun je ons ook vinden! Als je spellen op wilt slaan op Scratch moet je een account hebben, dit is allemaal gratis, er is alleen een e-mailadres voor nodig. Ik zie je daar!
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Ines Duits
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : BookBase e-publishers
  ISBN : 9789491992025
  Datum publicatie : 11-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,49

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen