Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 69,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Je bent wat je doet (boek)

 • Je bent wat je doet (ePUB)

Sociale psychologie

Roos Vonk • ebook • epub

 • Samenvatting
  Hoe vormen mensen zich een beeld van anderen? Hoe kun je groepsbeslissingen en -prestaties verbeteren? Wanneer helpen mensen elkaar en waarom? Dit boek bespreekt hoofdthema's uit de sociale psychologie die zich richt op hoe mensen elkaars gedrag, gedachten en gevoelens beïnvloeden. Over de inhoud Naast wetenschappelijke theorieën beschrijft Sociale psychologie ook prikkelende experimenten en herkenbare situaties uit het dagelijks leven en de actualiteit. In elk hoofdstuk wordt een deelgebied onder de loep genomen. Aan de orde komen onder andere: zelfbeeld, beïnvloeding, emoties, beslissen, groepsgedrag, stereotypen, pro-sociaal en anti-sociaal gedrag. Prettige en boeiende kost voor iedereen die meer wil weten over hoe mensen in het dagelijks leven met elkaar omgaan. Nieuw in deze druk De voorbeelden zijn aangepast aan actuele thema's, en verder zijn in de beschrijvingen van theorieën en onderzoeksresultaten de meest recente bevindingen en ontwikkelingen verwerkt. Uniek aan dit boek Geschreven door gerenommeerde experts uit Nederland Prettig leesbaar, concreet en toegankelijk Overzicht van de laatste wetenschappelijke inzichten Uitstekend toepasbaar op de Nederlandse en Vlaamse praktijk Extra materiaal De website bij het boek bevat 900 toetsvragen, verwerkingsopdrachten, een begrippentester, filmpjes en links naar andere interessante bronnen. Doelgroep Dit boek is primair bedoeld voor richtingen binnen de hogere sociale studies, maar daarnaast ook te gebruiken door andere studierichtingen die binnen het curriculum aandacht besteden aan sociale psychologie.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Roos Vonk
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789461277176
  Datum publicatie : 08-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 69,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen