Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 8,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 26,98

Meer van deze auteur


 • Langsnuit (boek)

 • Langsnuit en de zeesterren (boek)

SOS

Eddy Surmont • ebook • epub

 • Samenvatting
  SOS: SOS is gebaseerd op ware feiten. Met de Belgische kust als decor en Oostende als uitvalsbasis, ontspint zich een verhaal dat de lezer langzaam maar zeker onder de huid kruipt. Een aanrader voor wie meer wil weten wat er zich afspeelt onder de radar van de Belgische kust, de werking van politiediensten en het justitieel apparaat. Bovendien maakt de lezer kennis met een kleurrijke schare aan grote en kleine criminelen, gedreven en lakse speurders en hun met vertelde belevenissen. SOS is ... verslavend! Quotes: "Het verhaal is gebaseerd op ware feiten met Oostende als epicentrum. Zoals meestal, overtreft de realiteit de fictie. De korte conversaties, de zinsvorming en de verrassende wendingen blijven de lezer beklijven. Een absolute aanrader. Ik heb alvast het boek in één ruk uitgelezen!" Eddy Dupuis Ere-hoofdcommissaris van politie Oostende Eddy Surmont: Eddy Surmont heeft zich door de jaren heen in weten te werken in de wereld van politie, justitie en visserij. Met een scherpe journalistieke en meesterlijke pen, met oog voor detail en gedegen research ontvouwt hij de harde werkelijkheid in een spannende politieroman.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Eddy Surmont
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Ambilicious LLP
  ISBN : 9789492551979
  Datum publicatie : 06-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 8,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 26,98

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen