€ 9,99

PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Spelen met Vuur (boek)

Spelen met Vuur

Imperium Elementis I

Eline Holt • ebook • epub

 • Samenvatting
  Het is oudejaarsdag, enkele weken voor Ariënnes dertiende verjaardag. In spanning wacht ze af tot de klok twaalf uur slaat. Op dat moment, wanneer het vuurwerk de nachtelijke hemel met heldere kleuren verlicht, zal het vuur tevoorschijn komen. Het is het mooiste moment van het jaar, want voor even, heel even, is ze in staat om het vuur te beheersen.

  Een gil ontsnapt uit haar mond, van schrik trekt ze haar hand naar haar toe. Het vuur schiet op haar af, Ariënnes ogen worden groot als ze beseft wat ze gedaan heeft. Ze wil nog opzij stappen, maar het vuur is te snel. In een oogwenk heeft het haar lichaam bereikt en is het dwars door haar huid heen gedrongen.

  Dat jaar komt het vuur opnieuw, klokslag twaalf uur verschijnt het. Haar nachtelijke uitstapje verloopt echter niet zoals andere jaren. Ariënne verliest de controle en haar zusje ervaart de gevolgen. Ze vlucht weg en sluit zichzelf op in haar kamer, bang dat haar zusje haar nooit zal vergeven. Ze zweert het vuur nooit weer tevoorschijn te laten komen, totdat een mysterieus bericht haar bereikt. Het is een uitnodiging voor een school, het Imperium Elementis. Het zal haar leven voorgoed veranderen.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Eline Holt
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Eline Holt
  ISBN : 9789083066431
  Datum publicatie : 06-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,5 uit 1 reviews)

  06-01-2022
  Heel leuk boek!
  Als eerste wil ik zeggen dat het boek heel fijn leest (met af en toe een klein spelfoutje) en dat ik als ik tijd had om er in te lezen er zo doorheen vloog. Toen ik de recensies op bol.com net las, zag ik staan dat sommige mensen het storend vinden dat de verhaallijn op sommige stukken overkomt met Harry Potter, maar ik zelf had er geen problemen mee. Ik vond het spannend, en het was alsof ik het allemaal zag gebeuren. Ik vind dat je de personages in het boek leuke karakters hebt gegeven, zodat ze meer tot leven kwamen. Nog even op de spelfoutjes terugkomend, vind ik dat de hoeveelheid ervan wel meevalt. Als ik er eentje tegenkwam, verbeterde ik hem in mijn hoofd en las verder, zo moeilijk is dat niet. En natuurlijk kan het gebeuren dat je een foutje maakt, die zie ik bij grote schrijvers ook nog weleens langskomen. Als laatste wil ik nog even zeggen dat voor de mensen die van fantasieboeken houden dit echt een aanrader is, er zit spanning in en het komt echt tot leven.

     Fantasie
     Spannend
     Kleine spelfoutjes

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 9,99

PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment



×
SERVICE
Contact
 
Vragen