Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 7,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Schedeljagers (boek)

 • Désir de Vengeance (boek)

Driesterrenmoord

Edwin P.C. Zonneveld • ebook • epub

 • Samenvatting
  Het land is in de ban van de pandemie en in lock down. De chef-kok van een driesterrenrestaurant wordt kort voor de heropening op klaarlichte dag vermoord. Tijdens het moordonderzoek duiken schilderijen op uit de beroemde, vooroorlogse Goudstikker-collectie en zetten hoofdcommissaris Starck en zijn team op het spoor van een kunstroof.  Leidend inspecteur Jannie raakt besmet met het coronavirus en Starck neemt het heft weer in eigen handen. En ondanks allerlei beperkingen wordt er met veel creativiteit - in het doolhof van aanwijzingen - een mogelijke dader gevonden. Plots loopt het onderzoek dood, DRIESTERRENMOORD dreigt Starck zijn eerste cold case te worden. Maar onverwacht zet de Griekse mythe van het Gouden Lam het team op een compleet nieuw spoor. Edwin P. C. Zonneveld studeerde Commerciële Economie aan de HEAO in Velp. Sinds 1993 werkt hij in Parijs als Europees Marketing Manager en is innovatie-expert en uitvinder.  "EEN DRIESTERRENMOORD in een vijfsterrenverhaal!" A. Kersten - auteur/uitgever § "Wat is DRIESTERRENMOORD een waanzinnig tof verhaal!" Sandra Poortman - boekblogger § "Ik vind het plot van DRIESTERRENMOORD heel goed opgebouwd; het lijkt wel een aflevering van Midsomer Murders!" Marianne Comperen- schrijfster/dichteres
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Edwin P.C. Zonneveld
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : aquaZZ
  ISBN : 9789083180861
  Datum publicatie : 08-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 7,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen