Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 8,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Straling van alle kanten bekeken (boek)

Straling van alle kanten bekeken

Henk Kieft En Sander Funneman • ebook • epub

 • Samenvatting
  In deze bundel schetsen 30 wetenschappers en deskundigen van het Wetenschappelijk Platform EMF Nederland hun voortschrijdende inzichten over straling. Nederland telt ongeveer een half miljoen elektrogevoeligen. Zij voelen zich niet beschermd door de huidige stralingslimieten. Huisartsen merken daar steeds meer van. Het boek is goed toegankelijk voor een brede groep geïnteresseerden met een focus op politici en beleidsmakers. Het beschrijft de manier waarop elektromagnetisme in het natuurlijke ecosysteem inwerkt. Ook wordt duidelijk hoe dat ecosysteem verstoord kan worden door kunstmatige straling. Op deze basis heeft het WPEN beleidsadvies geformuleerd voor politieke partijen op landelijk en gemeentelijk niveau. Hoe werken elektriciteit en magnetisme van nature in het ecosysteem? Waarom denken nogal veel wetenschappers dat kunstmatige straling schadelijk is voor mens en natuur? Kan kunstmatige straling de opwarming van de aarde verergeren? Wat maakt 5G zo anders? Is het mogelijk de maatschappelijke controverse rondom straling te overbruggen? Zolang de impact van kunstmatige straling op het ecosysteem nog niet helder in kaart is moeten we de uitrol van 5G pauzeren.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Henk Kieft En Sander Funneman
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789464184495
  Datum publicatie : 11-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 8,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen