Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 7,49


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • De geheime brief voor de koning (ePUB)

 • Ga voor mij naar China (ePUB)

Stromen van zegen

J. Kranendonk-Gijssen • ebook • epub

 • Samenvatting
  Als Koning Jezus vandaag zou terugkomen en Hij zou miljoenen mensen aantre en die nog nooit van het Evangelie gehoord hebben … welk antwoord zou ik Hem dan kunnen geven?’ Met deze vraag in zijn hart wordt James Fraser (1886) als zendeling uitgezonden naar Zuidwest-China. James voelt een diepe liefde voor de Lisu, een bevolkingsgroep die hoog in de bergen woont. Hij wil hen bereiken met de boodschap van redding. De arbeid van James onder de Lisu lijkt weinig uitwerking te hebben. Toch houdt hij aan in het gebed, in het vertrouwen dat het ten diepste Gods eigen werk is. Het vertrouwen van James wordt niet beschaamd, want niet lang daarna vloeien de stromen van zegen als plasregens neer

  'Als Koning Jezus vandaag zou terugkomen en Hij zou miljoenen mensen aantreffen die nog nooit van het Evangelie gehoord hebben ... welk antwoord zou ik Hem dan kunnen geven als Hij mij vragend zou aankijken?' Deze vraag kan de Engelse student James Fraser (1886) maar niet van zich afzetten. Hij wordt als zendeling uitgezonden naar Zuidwest-China. James voelt een diepe liefde voor de Lisu, een bevolkingsgroep die hoog in de bergen woont en een geheel eigen taal en cultuur heeft. Hij wil hen bereiken met de boodschap van redding. James trekt van bergdorp naar bergdorp, maar zijn arbeid onder de Lisu lijkt weinig uitwerking te hebben. Toch gaat hij door met preken en houdt hij aan in het gebed, in het vertrouwen dat het ten diepste Gods eigen werk is. Dat vertrouwen wordt niet beschaamd, want niet lang daarna vloeien stromen van zegen als plasregens neer! In dit boek lees je het indrukwekkende levensverhaal van de zendeling James Fraser (1886-1938). Het is geschreven voor kinderen van 11 jaar en ouder, maar ook volwassenen zullen het met plezier lezen.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : J. Kranendonk-Gijssen
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier
  ISBN : 9789402901825
  Datum publicatie : 09-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 7,49


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen