Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 7,20


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Terugkeer naar Egypte

Malik Faroek • ebook • epub

 • Samenvatting
  Over de auteur: 'Als selfmade egyptoloog was hij reeds op jonge leeftijd gepassioneerd door het land Egypte, zijn kunstschatten en de egyptologie als jonge wetenschap. Zijn eerste grote rondreis naar Egypte dateert van 1987. In 2013 publiceerde hij via de iBook Store zijn "Egypte Reisboek" in 10 volumes en dit in multimedia formaat met een weelde aan interactieve kaarten, mappen, 3-D modellen en eigen kleurfoto's van de monumenten en enkele korte filmpjes'. Zijn gehele portfolio is te bekijken op : www.egyptegids.be. Thans stelt hij in dit 'e-boek' zijn belevenissen in Egypte voor gedurende de laatste 30 jaar via een autobiografisch verhaal, waarin hij secuur de zeden en de gewoonten van de Egyptenaren beschrijft. Alsook amusante anekdotes en de ups en de downs van de in 1987 opwaartse en snel groeiende toeristische infrastructuur. Dit boek geeft een tijdsbeeld weer van hoe het was om 30 jaar geleden naar Egypte te reizen tot op heden en na de Revolutie van 25 januari 2011.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Malik Faroek
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789402159608
  Datum publicatie : 08-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 7,20


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen