Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 2,99

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Een melodie voor Melody (ePUB)

 • Filling the gaps (ePUB)

Tessa Treurniet en de reizende imker

een modern sprookje

Renée Olsthoorn • ebook • epub

 • Samenvatting
  Studente psychologie Tessa Treurniet reist liftend door Frankrijk voor een onderzoek naar de ervaringen van chauffeurs die lifters meenemen. Ze krijgt een lift van Franse imker Nicolas Nectaire, en binnen no time valt ze niet alleen voor hem maar ook voor zijn werk. Nicolas bezorgt Tessa de ene verrassing na de andere, en ze begint ernstig te twijfelen aan het belang van haar eigen onderzoek naarmate haar interesse in Nicolas, zijn bijen en de bijenteelt toeneemt.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Renée Olsthoorn
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Bed of Roses
  ISBN : 9789082754049
  Datum publicatie : 03-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 2,99

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Eenmaal onderweg richting Parijs namen haar heimelijke blikken toe. Hij werkte als een magneet op haar, ze kon haar ogen gewoonweg niet van hem afhouden. Soms voelde hij dat ze naar hem keek. Dan wierp hij haar glimlachend een veelbetekenende knipoog toe. Blozend als een biet keek ze dan snel voor zich, om even later weer als vanzelf haar hoofd stiekem zijn kant op te draaien. Hij was zeker een jaar of tien ouder dan zij, maar wat was hij knap. Niet in de zin van mooi, zeker geen adonis. Hij had een vrij forse neus en een gewelfd voorhoofd. Maar zijn helderblauwe ogen onder pikzwarte wenkbrauwen, zijn nonchalante krullende haardos, onverschillige baardje, mooie mond met volle lippen en een kaarsrecht wit gebit waarvan de hoektanden iets grappigs `vampierachtigs’ hadden maakten dat hij gewoon een super aantrekkelijke kop had... ×
SERVICE
Contact
 
Vragen