Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 17,58


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Nederlands - Thai (ePUB)

 • THAI - NEDERLANDS (boek)

Thai studieboek

JEF STIJNEN • ebook • epub

 • Samenvatting
  Uniek studieboek voor Thai, voor beginners en gevorderden. Excellent om te leren spreken en eventueel ook schrijven. Er zijn veel studieboeken voor Thai en heel wat mogelijkheden langs internet, maar die zijn voor een groot deel alleen maar beschikbaar in het Engels. De weinige boeken die in het Nederlands beschikbaar zijn, maken meestal ook nog gebruik van transcripties die geen inzicht geven in de schrijfwijze van het Thai. Het bijzondere van dit boek is dat het fonetisch Thai zo geschreven is dat het praktisch als Nederlands kan gelezen worden. Dit studieboek is een praktisch gids voor de grammatica van het Thai en is tot stand gekomen vanuit de behoefte om Thai te leren vanuit mijn taal" het Nederlands", De indeling is gebaseerd op een indeling die men terugvindt in handboeken voor Nederlandse grammatica. Enerzijds is het veel gemakkelijker om niet de omweg langs het Engels, te moeten maken. De precieze transcriptie is ook zodanig dat in de meeste gevallen de Thai schrijfwijze weergegeven wordt. Dat maakt het makkelijker voor diegenen die ook zouden willen leren lezen en schrijven. ! De keuze van de e reader is van belang zeker om het Thai correct weer te geven.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : JEF STIJNEN
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Yanga
  ISBN : 9789463673716
  Datum publicatie : 03-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 17,58


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen