€ 5,99

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Pesten Verpest! (boek)

Time Out XL

Tijd is kostbaar, maar we staan er te weinig bij stil. We denken in het dagelijks leven te vaak aan anderen, waardoor we onszelf soms wegcijferen of vergeten. Relax, geniet en gun jezelf regelmatig eens Me Time!

Shirley Rijken Rapp • ebook • epub

 • Samenvatting
  Twee vrouwen besluiten samen een Time Out XL te nemen.
  Jenny wordt op haar werk structureel gepest. Zoals zoveel mensen in haar situatie, weet ook zij niet hoe ze hier mee om moet gaan en worstelt ze met grote innerlijke onzekerheden.
  Sarah krijgt steeds meer het gevoel dat haar leven stil is blijven staan.
  Door een samenloop van omstandigheden besluiten Jenny en Sarah samen Quality Time voor zichzelf te nemen, dankzij een Time Out XL, waarbij hun beider leven onverwacht verandert in positieve zin. Ze worden weer de zelfverzekerde vrouwen die ze ooit waren, waarbij zelfs hun doelen op verrassende wijze veranderen...

  Shirley Rijken Rapp is directeur van Time Out XL Consultants en voorzitter van Centraal Meldpunt Pesten.
  Haar doel van dit korte "Feel Good" verhaal is om mensen te laten beseffen dat het belangrijk is regelmatig tijd te nemen voor jezelf. Dat niets onmogelijk is en dat je tot meer in staat bent dan jezelf denkt.

  Gun jezelf regelmatig eens Me Time, al is het maar voor een dag of twee. Rust doet wonderen. Hierdoor vind je gegarandeerd de kracht en de energie om de regie weer in eigen handen te nemen. "Sky is the Limit..."
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Shirley Rijken Rapp
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Time Out XL Consultants
  ISBN : 9789464061246
  Datum publicatie : 05-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 5,99

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

"Beide mannen en de kinderen hadden nooit verwacht dat de reis van hun vrouwen en moeders, zo'n positieve verandering teweeg zou brengen en ze hadden enorme bewondering voor hen. Diezelfde avond kregen beide dames een telefoontje van hun mannen die hen lachend vertelden dat ook zij een mini Time Out nodig hadden en wat af zouden wijken van hun route naar huis. Toen ze ophingen proestten beide dames het uit van het lachen." ×
SERVICE
Contact
 
Vragen