€ 9,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Tussen hel en hemel 17

het openhartige dagboek van een jonge vrouw over kanker, liefde, levensbepalende beslissingen en kleurrijke shotjes?

Lara Jongbloets • ebook • epub

 • Samenvatting
  ‘Kanker, de dood. Houdt het leven nu voor mij op? Terwijl het eigenlijk nog maar net begonnen is? Pas een jaar geleden verliet ik het ouderlijk huis en ging voor mezelf zorgen. Ik dacht dat ik de wereld aankon. Ik begon aan de studie Communicatiewetenschappen in Amsterdam en werd lid van een studentenvereniging. Ik was in de wolken, met mijn nieuwe dispuut, nieuwe vriendinnen en nieuwe stad. Mijn geluk kon niet op toen ik halverwege het jaar werd gevraagd voor ons dispuutshuis, Hemel 17. En nu ben ik beland in de hel.’

  Lara Jongbloets staat midden in het studentenleven als ze op twintigjarige leeftijd te horen krijgt dat ze een zeldzame kwaadaardige tumor in haar baarmoeder heeft. Door een onjuiste diagnose komt Lara in een medische molen terecht. Na vijf maanden van onzekerheid kan ze beginnen met de behandeling van deze zeer agressieve vorm van kanker. Terwijl haar vriendinnen kleurrijke shotjes wegtikken op studentenfeesten, vecht Lara tijdens 42 weken van chemotherapie huilend, lachend en kotsend voor haar leven en het behoud van haar baarmoeder.

  Lara zet zich vanuit het Nationaal AYA Platform als ambassadeur in voor de Stichting AYA (Adolescent and Young Adult) van het Radboudumc. Deze stichting is opgericht voor jongeren en jongvolwassenen in de leeftijdsgroep tussen de 18 en 35 jaar die te maken krijgen met kanker. Juist in deze leeftijd is er specifieke zorg en ondersteuning nodig, die zich onder andere richt op thema’s als vruchtbaarheid, werk, studie, relaties, financiële vraagstukken en langetermijneffecten.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Lara Jongbloets
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Stichting 4 The Better Foundation
  ISBN : 9789082176919
  Datum publicatie : 02-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 1 reviews)

  21-02-2014
  Titel is heel goed gekozen.past bij verhaal.
  Zo goed onder woorden gebracht, wat een ellende een kankerpatient meemaakt met zo af en toe ook wat humor. Met brok in mn keel en waterlanders in een middag uitgelezen.

     mooi
     heftig verhaal

  Geplaatst door uit Amersfoort , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 9,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen