Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 11,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • English - Dutch Nederlands - Engels Picture Dictionary (ePUB)

 • Nederlands voor beginners - werkwoorden (ePUB)

Uitspraaktraining Nederlands. Dutch pronunciation.

Teresa Jaskólska Schothuis • ebook • epub

 • Samenvatting
  Uitspraaktraining Nederlands Dutch pronunciation 177 Nederlandse uitspraakoefeningen met online mp3's voor alle niveaus NT2. Inclusief een aantal multi-choose oefeningen. Je vindt oefeningen op klinkers, consonanten, tweeklanken, combinaties van klinkers en veel meer. Bij elke letter of lettercombinatie krijg je een reeks voorbeeldwoorden en zinnen te horen. Genoeg materiaal om naar hartenlust te oefenen tot de uitspraak helemaal perfect is! De methode is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Uiteraard kunnen we geen feedback geven op je uitspraak, maar we geven je alvast voorbeelden van hoe het zou moeten klinken. Die kan je dan zelf proberen na te bootsen. En daarna kan je je uitspraak bij google translateer checken en ook laten vertalen. In het boek wordt voortdurend de link gemaakt tussen luisteren en schrijven. Zo kan je ook je vaardigheid luisteren op een hogere niveau tillen. Voor gevorderden vind je TONGBREKERS. Alle oefeningen kan je gemakkelijk op je smartphone doen. De nadruk ligt op actief en praktisch taalgebruik. Je leert het Nederlands zoals je ooit je moedertaal leerde: stap voor stap. Voor deze cursus is geen specifieke vooropleiding nodig. Ook geschikt voor Nederlandstaligen die hun uitspraak willen verbeteren.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Teresa Jaskólska Schothuis
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : T.T.C. Talen Training Centrum
  ISBN : 9789083068800
  Datum publicatie : 05-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 11,00


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen