€ 9,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Verander je hart verander je leven

Cees Bots • ebook • epub

 • Samenvatting
  In ieder van ons, in het diepste van ons zijn, schuilt een verlangen. We noemen dat ons hart. We zijn ermee geboren, het laat ons nooit met rust en het sterft nooit. We zijn ons daarvan vaak niet bewust, maar het is altijd aanwezig. Het is het menselijke verlangen naar liefde. Elke persoon op deze aarde hunkert naar liefde, het gevoel geliefd te zijn en liefde te kennen. Onze ware identiteit, de reden van ons bestaan, is te vinden in dit verlangen.

  Dit boek is geen zelfhulpboek. Het is ook niet bedoeld voor perfecte mensen, maar voor mensen zoals jij en ik, met rafels aan hun leven. Ontdek hoe ook jouw leven verandert, als je je hart verandert en emotionele pijn plaatsmaakt voor Gods liefde.

  “Als ik Cees tegenkom, weet ik dat ik een verhaal ontmoet. Het verhaal van iemand die er een bende van heeft gemaakt, aan het eind van zichzelf is gekomen, zich uiteindelijk heeft laten vinden door Jezus en voor wie vervolgens alles anders werd.”
  • Jasper van der Kolk, management consultant /pastor in Amsterdam

  Cees Bots is pastor, zakenman en de grondlegger van Heart Clinics seminars. Hij is vader van drie kinderen en opa van vier kleinkinderen. Hij spreekt in gemeentes en op seminars in binnen en buitenland over overvloedige genade, onvoorwaardelijke liefde en het Vaderhart van God. In zij n Heart Clinics helpt hij mensen hun hart te veranderen, zodat ze Gods liefde kunnen gaan ervaren.

  heartclinics.nl
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Cees Bots
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Heart Clinics
  ISBN : 9789082939217
  Datum publicatie : 10-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,95


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen