€ 5,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 5,95

Meer van deze auteur


  • Verhulde Verleiding (PDF)

  • Opnieuw ontmaagd (ePUB)

Verhulde Verleiding

Mysterieuze aanslagen bedreigen de inburgering

Leon Holland • ebook • epub

  • Samenvatting
    Professor Norson is de grondlegger van de moderne historiologie. Zijn voorspelling dat de recente moslimtsunami slechts een voorbode was van een ware volksverhuizing werd hem niet in dank afgenomen. Met oliegeld wordt hij naar het Midden-Oosten gelokt en dat moment lijkt een katalysator te zijn voor een serie van mysterieuze aanslagen die hem op het spoor brengt van in het geheim samenspannende organisaties. Wie wil hem met hightech drones vermoorden en waarom? De ontwikkelingen stapelen zich vervolgens in sneltreinvaart op. Hij krijgt tot zijn verrassing een aanbod om het nog steeds ongehuwde zwarte schaap van een plaatselijke royal te trouwen. Deze vrijgevochten moslima was een blok aan het been van de familie. Ze was al eerder uitgehuwelijkt, maar de bruidegom had haar toorn niet overleefd. De professor moest alle zeilen bijzetten om deze vrouw in het gareel te krijgen en tegelijkertijd een nieuwe reeks aan moordpogingen te ontlopen.
  • Productinformatie
    Binding : Epub
    Auteur : Leon Holland
    Bestandstype : epub
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Geen   Informatie 
    Uitgeverij : Maatschap Leon Holland
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 08-2022
  • Inhoudsopgave
    Proloog

    1 Verhulde verleiding
    2 Duistere motieven
    3 Heimelijke machten
    4 Duivelse lessen
    5 Hersenspoeling
    6 De ondergang van het Westen
    7 Persoonsverwisseling
    8 Prehistorische grotten
    9 De valkenjacht
    10 De inburgering
    11 Handjeklap
    12 Opnieuw uitgehuwelijkt
    13 De huwelijksreis
    14 Spoedcursus echtelijke plichten
    15 In het diepe gegooid
    16 Op de vlucht

    Preview


  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 5,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 5,95

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Nog geen honderd meter verderop stapte Jasmin in een geparkeerde Mercedes. In de kroeg had ze haar handtas op tafel laten staan en videobeelden werden door de ingebouwde spycam naar de auto gestreamd. Achter de geblindeerde ramen van de peperdure wagen bestudeerde ze op een display nauwgezet de handen van de professor die haar ‘dochtertje’ warm wreven. Het kind was goed getraind constateerde ze tevreden. Op een heel natuurlijke manier reagerend op de warmte van zijn wrijvende handen had ze haar blote beentjes onder het korte jurkje gespreid waardoor haar verboden vrucht binnen handbereik kwam. Toch bleven zijn vingers zonder enige erotische intentie de verkleumde dijen kneden en toen de bestelde hete chocomel bij het tafeltje arriveerde, schakelde Jasmin het videoscherm uit. Jammer, dacht ze, eigenlijk wist ik het wel: hij heeft geen pedofiele gevoelens en om te voorkomen dat de professor argwaan ging koesteren, beende ze snel terug om het kind op te pikken.

Nog geen week later zat Jasmin weer in het café, deze keer zonder dochtertje. Ze had naast Norson op een laag krukje plaatsgenomen waardoor hij onbelemmerd uitzicht kreeg op het decolleté dat gevormd werd door haar push-up-beha. Als een magneet werden zijn ogen door haar blanke boezem aangetrokken. Blijkbaar wist de vrouw dondersgoed dat vanuit zijn positie zelfs de contouren van haar tepels in de diepe halsuitsnijding zichtbaar zouden zijn, want een brede glimlach krulde haar lippen.
‘Professor, nogmaals bedankt voor het opvangen van mijn kind. Ze had het zo koud en ik moest echt mijn portemonnee halen. Mag ik u nu op een drankje trakteren?’
Nadat ze twee tapbiertjes had opgehaald, nestelde ze zich behaaglijk naast hem op het bankje aan de leestafel. Na het Amsterdamse bierritueel om na de gelukwens proost de glazen tegen elkaar te stoten, werd het schuim aan de lippen gezet.
‘Mag ik u een persoonlijke vraag stellen?’ vroeg ze na een eerste teug van het bittere nat. ‘Ik heb veel mooie gewillige studentes zien flirten om met u in bed te belanden,’ vervolgde ze zonder zijn antwoord af te wachten, ‘en altijd zonder succes . . .’
Van het voorval met haar kind had de professor geen goed gevoel overgehouden en ook nu weer: Wat was deze vamp van plan? Hij reageerde daarom voorzichtig met een beamend knikje.
‘Of valt u niet op mooie vrouwen, maar op mannen?’
Norson bewonderde haar rechttoe-rechtaan stijl die hem binnen de minuut dwong om zeer persoonlijke zaken te onthullen en hij moest lachen toen ze met haar tong verleidelijk het bierschuim van haar lippen likte.
‘Jasmin, naast mijn beeldschone studentes, moet ik helaas ook de mannen teleurstellen. Ik behoor tot de steeds zeldzamer wordende categorie die alleen valt op een rijpe vrouw.’
Toen ze bevallig de in netkousen gestoken benen over elkaar sloeg en haar korte rok tot boven de jarretels opschoof, werd het hem duidelijk dat ze het niet bij een onschuldige flirt wilde laten. Met het schrille contrast tussen de zwarte kousenband en de blanke huid van goedgevormde dijen, creëerde de vrouw een maximaal effect en Norson schaamde zich niet om er bewonderend naar te kijken.
Haar brandende blik daagde hem schaamteloos uit . . .
De leestafel onttrok het zicht van de overige gasten aan wat er zich daaronder afspeelde en haar vingers met felrode nagels waren nonchalant op zijn bovenbeen beland.
‘Ik ben ouder dan uw studenten en al te lang zonder man,’ fluisterde ze. ‘Uw wens, een rijpe vrouw, krijgt u op een presenteerblaadje aangereikt.’ Tegelijkertijd stimuleerden haar vingers zijn penis die snel harder werd.
‘Het is duidelijk dat ik u opwind,’ vervolgde ze met een blik op het resultaat in zijn broek, ‘waarom hapt u niet toe?’
Norson trok zachtjes haar hand weg.
‘Niemand hoeft jou nog iets over verleidingskunsten te leren,’ grinnikte hij. ‘Je bent erg sexy, maar ik behoor tot het uitstervende ras van mannen die zelf hun vrouwen verovert en niet omgekeerd.’
Nog nooit eerder had Jasmin meegemaakt dat een man seks afwees; niettemin hief ze sportief het glas.
‘Misschien een andere keer dan. Proost.’
De twee klonken opnieuw met hun bierglazen.
‘Ik moet dus verder zoeken om aan mijn gerief te komen. Gegroet.’ De studente leegde met één teug het glas, nam afscheid en vertrok. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen