€ 5,99

PRINT boek

  € 17,95

PDF ebook

  € 5,99

Meer van deze auteur


  • Verloren verbinding (boek)

  • Verloren verbinding (PDF)

Verloren verbinding

Delano Gonzalez • ebook • epub

  • Samenvatting
    Wanneer eindigt behulpzaamheid en begint medeplichtigheid?

    Ricardo is liever lui dan moe en een makkelijke prater. Hij volgt een taalcursus in Spanje, waar hij zijn biologische vader hoopt te vinden. Tijdens een uitstapje naar Granada, bestelt hij in de bar bij Susana een koffie. Zij is een scherpe en hardwerkende Argentijnse, die door haar relatie met Carlo in Spanje blijft. Vooralsnog, want hij is niet zo zuiver als gedacht.

    Door een ontvoering en DNA-onderzoek, raken beiden verstrikt in een netwerk dat hun levens ingrijpend verandert. Waarom doet de recherche voor Ricardo zoveel moeite en moet Susana juist uit hun handen blijven? De grens tussen goed en fout is bijna onmogelijk te bepalen. Verandering van Ricardo's nonchalante gedrag en Susana's integere houding is cruciaal om niet ten onder te gaan.

    Sinds juli 2023 ook in het Spaans beschikbaar! Zie https://hombreole82.wixsite.com/dcolumns
  • Productinformatie
    Binding : Epub
    Auteur : Delano Gonzalez
    Bestandstype : epub
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
    Uitgeverij : DColumns
    ISBN : Geen
    Datum publicatie : 03-2021
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (8,4 uit 5 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

    21-08-2022
    Mooi boek
    Makkelijk te lezen boek. Leuk bedacht met twee ik personen. Het enige verwarrende was het einde van het boek. Duurde even voordat ik het door had.

       Lekker te lezen
       Iets teveel over eten.

    Geplaatst door uit Alphen aan den Rijn , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 8 uit 10


    13-06-2021
    \'Verloren verbinding\' blijft je bij!
    Thriller, neemt je direct mee vanaf het begin, heeft een mooie spanningsboog en is spannend tot de allerlaatste zin. Het boek beschrijft - parallel - de levens van een jonge vrouw en een jonge man die aan het begin en aan het einde elkaar (weer) ontmoeten en in die tussentijd, onbedoeld en los van elkaar, in een misdaadomgeving belanden en van alles meemaken op meerdere continenten. Het boek eindigt in een verrassend happy end. Het boek is knap geschreven, laat zich vlot lezen en laat de indruk achter dat het ging om een werkelijk plaatsgevonden gebeurtenis. Verloren verbinding is de rode draad door het hele boek heen.

       Pageturner!
       Wil graag weten hoe het afloopt.

    Geplaatst door uit Zuid Holland , leeftijd 60-69
    Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


    27-04-2021
    Een boek dat je meteen meeneemt op reis.
    Een heerlijk boek wat je meteen pakt en meeneemt naar zonovergoten gebieden, waarbij lokale muziek, cultuur en lekkernijen je zintuigen prikkelen. Een mooi opgebouwde verhaallijn, die je meeneemt in de levens van de hoofdpersonen die niets vermoedend een reis tegemoet gaan. Elke bladzijde wil verorbert worden door de lezer, omdat het zo mooi en uitgebreid beschreven is. Prachtig mooi verwoord en in alle kleine details door de schrijver uitgelegd. Met trots mag ik zeggen dat dit een van mijn favoriete boeken is. Delano, complimenten voor deze roman, en ik kijk graag uit naar je volgende boek!

       Tot in detail beschreven omgeving
       Prachtige opbouw van verhaal

    Geplaatst door uit Heiloo , leeftijd 60-69
    Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


    18-04-2021
    Spannend boek
    De auteur neemt je mee door verschillende landen, waar steeds iets spannends gebeurt. Echt een aanrader.

       Je wilt blijven lezen, zó spannend.
       Je kan niet stoppen met lezen

    Geplaatst door uit Zuid Holland , leeftijd 60-69
    Waardeert het boek met een 8 uit 10


    06-01-2021
    Onderhoudend boek
    Ik heb dit boek met veel plezier gelezen. De zoektocht en de reis van de respectievelijke hoofdpersonen is onderhoudend en verrassend. De sfeer in de verschillende landen en de onrust van de hoofdpersonen is mooi weergegeven.

       Onderhoudend en verrassend

    Geplaatst door uit Deventer , leeftijd 50-59
    Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 5,99

PRINT boek

  € 17,95

PDF ebook

  € 5,99

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Met goedgevulde maag verlaat ik de bar en loop ongetwijfeld vele kilometers door de stad. Ik geniet van de sfeer en al het moois dat Granada te bieden heeft. Bij Plaza Nueva blijf ik hangen. Op dit plein zit je midden in de stad, maar de relatieve rust is heerlijk. Een heel aparte combinatie. Op een terras zie ik dat het hier heel goed toeven is. Een kind van een jaar of twee speelt enthousiast met zijn moeder en verderop zit een stelletje van een jaar of zestien, zeventien, elkaar onophoudelijk te strelen en kussen. Aan hun rechterkant blowt een groepje.
Ik denk terug aan de periode dat ik dit zelf ook deed, met die foute vrienden, en ben blij dat het bij die taakstraf is gebleven. Wat was ma ontzettend boos en teleurgesteld. Haar enige zoon, veertien jaar jong, die wekenlang onkruid moest wieden na een mislukte greep in de kas van het buurtwinkeltje. Godzijdank kwam ik voor de eerste keer met de politie in aanraking en was de kinderrechter heel coulant. Dan kun je maar beter van rijkelui stelen. Daar krijg je immers een bonus van.

* * *

Bij het vliegveld kijken we elkaar aan. Net als hij, zal ik een blik in mijn ogen hebben die zowel angst als hoop aangeeft.
“Zie ik je binnenkort weer?”, probeer ik een min of meer positief einde aan ons samenzijn te maken.
“Voor jou zou dat waarschijnlijk geen goed teken zijn”, merkt hij op. “Maar zodra ik meer weet over het hoe en wat in Puerto Rico, laat ik van mij horen. Ik houd in de gaten wanneer je bent geland, zodat ik je kan bellen. Ik heb trouwens nieuwe lenzen voor jou besteld, daar bij de benzinepomp. Op Puerto Rico krijg je die overhandigd. Pas goed op jezelf.”
We geven elkaar een knuffel, waarop ik naar de vertrekbalie sjok. Ondanks dat 'ze' naar mij op zoek kunnen zijn, loop ik vrij rustig in de vertrekhal. Misschien omdat ik in korte tijd al aardig bedreven ben geraakt in liegen en bedriegen. Het lijkt de normaalste zaak van de wereld geworden. Zou het bij Carlo eveneens zo zijn begonnen? Iemand een gunst willen verlenen, in een web van intriges terechtkomen, op de vlucht slaan en vervolgens overal je hachje proberen te redden?
Ik slik en denk terug aan hoe het bij Carlo is geëindigd. Zou het niet beter zijn mijzelf bij de politie aan te geven? Ze zullen mij vast langdurig verhoren, maar wat heb ik te verliezen? Wat heb ik misdaan? Of zullen ze mij als medeplichtig zien, omdat ik een relatie met hem had? Maar ik wist van niets. Dat moet toch te geloven zijn? ×
SERVICE
Contact
 
Vragen