Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 17,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


  • Gin & Tonic (boek)

  • Gin & Tonic (boek)

Vermout

Isabel Boons • ebook • epub

  • Samenvatting
    Een praktische gids boordevol inspiratie en kennis James Bond weet het al lang, en in grootsteden als Barcelona en Londen is het al een tijdje een trend, maar stilaan krijgt vermout ook bij ons weer een vaste plek op de kaart in hippe bars. Spannend, zuiver, kruidig, zoet, bitter, met fijnzinnige specerijen of een klein schijfje sinaasappel. Puur of on the rocks. Als aperitief of digestief. Mixwaardig. Met vermout kun je alle kanten op. Maar wat is het nu precies, waar komt het vandaan, en, vooral, hoe drink je het best? Ilse Duponcheel, vermoutexperte, en Isabel Boons, culinair journaliste en auteur van Gin & Tonic, en Tequila & Mezcal, bieden je een antwoord op al je vragen en geven je alle nodige achtergrondinformatie om theorie in praktijk om te zetten. Met een praktische indeling van de verschillende soorten vermout, een overzicht van de hipste vermuterias en enkele originele recepten ontdek je met deze gids de vele mogelijkheden van vermout, niet alleen in cocktails maar ook in de keuken.
  • Productinformatie
    Binding : Epub
    Auteur : Isabel Boons
    Bestandstype : epub
    Distributievorm : Ebook (digitaal)
    Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
    Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
    Uitgeverij : Lannoo
    ISBN : 9789401430517
    Datum publicatie : 01-2016
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 17,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen