Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 39,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Lesboek Adobe Premiere Pro CC 2021 (ePUB)

 • De Synology bijbel voor DSM 6.X (ePUB)

Video monteren in Davinci Resolve 17

Rinie Hooijer • ebook • epub

 • Samenvatting
  Je komt het niet vaak meer tegen; een gratis videomontagepakket dat goed is, stabiel en prettig mee te werken. Davinci Resolve heeft misschien niet zoveel mogelijkheden als Adobe Premiere Pro, maar het is beter dan menig consumentenpakket als Magix Video deluxe en Pinnacle Studio. Met Davinci Resolve heb je een pakket in handen waarmee je een perfecte videomontage kunt maken, compleet met titels en goed geluid. Naast de gratis versie van Davinci Resolve is er ook Davinci Resolve Studio. Dat pakket kost driehonderd euro en bied je onder meer extra effecten, exportmogelijkheden in 4k en meer ondersteuning voor bestandsformaten. Dit boek is geschreven voor de gratis versie van Davinci Resolve. Dat neemt niet weg dat alles wat u leert, één op één hetzelfde is als in de betaalde versie. Davinci Resolve werkte vroeger alleen op de Mac, maar sinds een aantal jaar ook op Windows. Ik houd in dit boek rekening met beide besturingssystemen. Davinci Resolve is een omvangrijk pakket. In dit boek worden alleen de montage mogelijkheden besproken van Davinci Resolve, omdat iedereen daarmee te maken krijgt en het de basis vormt voor elke videomontage. Mijn ervaring, als docent op het Videotrainingscentrum in Ijsselstein, leert dat beginnende editors allemaal tegen dezelfde vragen aanlopen. In dit boek heb ik geprobeerd al die vragen te beantwoorden die relevant voor een editor om te weten. Om je vertrouwd te laten raken met Davinci Resolve heb ik ervoor gekozen om zoveel mogelijk in stappenplannen te werken die te voorzien van veel screendumps, zodat je alles precies kunt volgen en nadoen. Mocht je tijdens het lezen van dit boek met vragen zitten, dan kun je mij natuurlijk altijd even een mailtje sturen via de contactpagina op videotrainingscentrum.nl.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Rinie Hooijer
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Videotrainingscentrum.nl
  ISBN : 9789082944709
  Datum publicatie : 08-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 39,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen