Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 15,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Voorkom ruzie bij de kist (boek)

 • Gezond naar honderdvijftien (boek)

Voorkom ruzie bij de kist

Heidi Klijsen • ebook • epub

 • Samenvatting
  De erfenis is niet zelden een bron van familieconflicten en daarbij heb je een van je grootste erfgenamen, de fiscus, niet zelf voor het kiezen. Door ongelukkige passages in je testament of schenkingsakte zijn dure fouten snel gemaakt. Hoe voorkom je dat je laatste wil uitloopt op een erfrechtelijk bloedbad en houd je het - ook fiscaal gezien - gezellig? Vergeet al die tranentrekkende series, romans en films; wie van echt onversneden drama houdt, haalt z'n hart op in het hedendaagse erfrecht. Dit boek zoomt in op spraakmakende erfrechtelijke kwesties en laat zien wat je kunt doen om de geschetste problemen te voorkomen. De auteurs nemen je op humorvolle wijze mee en beantwoorden onder andere de volgende vragen: Voorkom ruzie over nalatenschap, oftewel: hoe erf je zonder scherven? Wat kun je doen om de fiscus zoveel mogelijk buiten de deur te houden? Hoe ban je erfrechtelijke bloopers uit je testament? Waarom moet je een erfenis niet zomaar klakkeloos aanvaarden? Hoe voorkom je dat een papieren schenking of een 'jubelton' toch wordt belast? Is het mogelijk je kinderen te onterven? Trefwoorden: Erfenis erfrecht ruzie conflict familie erfgenaam fiscus schenkingen testament Bernard Schols Heidi Klijsen handleiding
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Heidi Klijsen
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Anderz
  ISBN : 9789462961166
  Datum publicatie : 04-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 15,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen