Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 9,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Waar dan ook (boek)

Waar dan ook

Denise Drost-Ridder • ebook • epub

 • Samenvatting
  Grace, zo noemt de mysterieuze jonge vrouw zich vanaf het moment dat ze het vliegtuig instapt. Ze is op zoek, of misschien is ze wel op de vlucht. Wat is de donkere schaduw die haar blijft achtervolgen? Ze laat haar hoofd kaalscheren en reist door naar een tropisch eiland grenzend aan de Zuid-Chinese Zee. Ook zet ze haar mobieltje uit. Is ze nu eindelijk vrij?

  In de lokale bar treft ze een aantrekkelijke man die ze eerder in al Bangkok tegen het lijf liep. Hij lijkt in verdriet verzonken en ze raakt met hem in gesprek. Impulsief besluit ze met hem verder te reizen, waardoor ze volledig wordt meegezogen in zijn obsessie. Een driehoeksverhouding. Een ongeluk. Veel pijn.

  Waar dan ook is een ode aan iedereen die zichzelf als een moderne nomade ziet. Het boek sleept je mee in een belevingswereld van een jonge volwassen vrouw, die op zoek is naar een eigen plek in de wereld. Een eigen plek, die sommige mensen nooit zullen vinden. Lukt het Grace?
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Denise Drost-Ridder
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Denise Drost-Ridder
  ISBN : 9789082552409
  Datum publicatie : 06-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Grace schrikt wakker. Ze hoort het harde gebonk van haar eigen hart. Het is daardoor moeilijk om te focussen op de omgevingsgeluiden. Er is iemand! Ze hoort geschuifel om haar hut. Ze trekt hard aan het koordje en het licht springt aan. Ze zit met opgetrokken knieën rechtop in bed. De telefoon houdt ze aan haar oor, haar duim zit op de sneltoets. ‘Hallo?’ Gespannen kijkt ze de kamer rond. Alle luiken zijn nog gesloten. Hoort ze het toch weer? ‘Hallo… is daar iemand?’ roept ze zwak. Het blijft stil. Het zal wel verbeelding geweest zijn. Of een zwerfhond. Er liepen er zoveel op het strand, denkt ze onzeker. Ze doet het licht uit en zakt voorzichtig weer languit onder de lakens en hoopt dat de nacht snel voorbij is. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen