€ 14,00

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Het Ouijabord uit de kast...en de paragnost liegtdattiebarst (boek)

 • Hoezo ADHD? (boek)

Waargebeurd liefdesverhaal, mijn jaar met Lewis

leven met een male-stripper

Nathalie Kriek • ebook • epub

 • Samenvatting
  Waargebeurd liefdesverhaal over een Nederlands meisje dat op wonderbaarlijke wijze een relatie krijgt met een Schotse male stripper.De geschiedenis speelt zich af in de roerige jaren 90, deels in het gemoedelijke Zaanstad, deels in het keiharde Glasgow. Het verhaal wordt verteld door Lola die de lezer van begin tot eind uit de doeken doet wat ze tijdens het meest turbulente jaar uit haar leven met Lewis heeft meegemaakt.Lola is 26 jaar als ze kennis maakt met Lewis, een knappe maar eigenzinnig Schotse danser. Ondanks zijn ietwat norse karakter heeft hij naast een goddelijk lichaam ook een geweldig gevoel voor humor waar Lola direct voor valt.Lewis laat haar vrij snel weten haar ook wel te zien zitten maar het is toch lastig om een relatie met hem op te bouwen. Keer op keer trekt hij haar aan om haar vervolgens weer af te stoten.Hoewel haar omgeving haar afraadt de verhuizing naar Schotland door te zetten lapt ze alle adviezen aan haar laars en besluit het avontuur met haar geliefde aan te gaan met alle gevolgen van dien. Het leven in de Schotse hoofdstad is allesbehalve rooskleurig. Drank en drugs spelen een grote rol en van romantiek blijkt weinig sprake.Om de privacy van alle betrokkenen te waarborgen zijn alle namen en woonplaatsen gefingeerd en wordt niet vermeld om welke dansgroep het gaat.Alle overeenkomsten tussen bestaande personen en personages in dit boek berusten op louter toeval.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Nathalie Kriek
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Open Kaart Producties
  ISBN : 9789464431315
  Datum publicatie : 11-2021
 • Inhoudsopgave
  InhoudInleiding1. I’ll keep you posted 2. I’m a lot like Eeyore 3. You don’t need my permission 4. Go home! 5. You remind me of Phoebe 6. Trip to Mars 7. I’m not in love 8. Cracked ribs 9. That’s me in the toilet 10. Twist and ShoutI 11. love you 12. Take care 13. Don’t dream it’s over 14. Boer Vis 15. Lyrics
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,00

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

In afwachting van de show die ze die avond in de stad zouden geven besloten we te gaan bowlen, speelden we Uno en praatten en lachten we honderduit. De dag vloog werkelijk om.
Daarbij vond Lewis het nodig om me continu te plagen wat ik natuurlijk verre van vervelend vond. Elke vorm van aandacht van hem was meer dan welkom!

‘Too bad you didn’t bring your bikini luv’, we could have gone for a swim’, knipoogde hij naar me.
Hij doelde hiermee op het golfslagbad dat vlakbij het hotel gelegen was en waar ze de vorige dag waren wezen zwemmen. Ik voelde me rood worden en hoopte vurig dat hij dit niet zou merken. Zwémmen. Het idee alleen al…

Maar ook zonder een gezamenlijke duik in het zwembad had ik de dag van mijn leven. Jake en ik trokken de hele dag met William en Lewis op die alles wilden weten over Amsterdam, de coffeeshops en me het hemd van het lijf vroegen over de Nederlandse cultuur en de taal. Uiteraard niet zonder me belachelijk te maken met de harde G en gierend van de lach fonetisch voor te doen hoe onze taal in hun oren klonk.

Aan het einde van de middag toen we nog even een hapje gingen eten maakte ik kennis met manager Chris die bij ons aanschoof en ons na het diner naar de club zou brengen waar de show gegeven zou worden.
De jongens werden vervoerd in een verlengde Mercedes S klasse waar zeven personen in pasten. Lewis zat op de bank achter me en eiste de hele weg mijn aandacht op waardoor Jake steeds stiller werd.

Lewis en William waren qua gevoel voor humor ontzettend goed op elkaar ingespeeld waardoor ze continu de lachers op hun hand hadden. Jake was meer het verlegen type dat zich snel door de jongens liet ondersneeuwen.

Eenmaal bij de club aangekomen verdwenen de jongens de kleedruimte in en stond ik plotseling in mijn eentje in de zaal waar ik me nogal onzeker en verloren voelde. Gelukkig kon ik al snel gaan zitten en was het enkel nog wachten op wat komen ging.
Ondertussen vulde de club zich met opgewonden dames. Geroezemoes, gelach, het was overduidelijk dat iedereen al weken had uitgekeken naar deze avond. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen