Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 11,99

PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Het verhaal achter Tresi Barros (ePUB)

 • Het verhaal achter Tresi Barros (boek)

Wie is Tresi?

Boek 3

Tresi Barros • ebook • epub

 • Samenvatting
  Eerder zijn er al twee boeken verschenen van de hand van medium Tresi Barros en haar gids en meester Isaak. Het derde boek genaamd: Wie is Tresi?, is een vervolg hierop: een derde boek uit een lange reeks die nog zal volgen. Wie is Tresi is een revolutionair boek dat werkelijk een verandering teweeg gaat brengen in de wereld, in jouw wereld, want dit boek zal jouw wereld binnenin veranderen, waardoor jij een verandering maakt in de wereld.

   

  ‘Zijn in echtheid’, hoor ik u denken, wat kan daar nu zo moeilijk aan zijn? Ik ben toch wie ik ben, doe de dingen die ik doe en weet wat ik wil. Zo eenvoudig ligt het echter niet; we zullen wat dieper moeten gaan kijken, waar bent u echt eerlijk en open of laat u liever niet het achterste van uw tong zien? Spreekt u echt altijd de waarheid of verdraait u deze nog wel eens? Gooit u werkelijk al uw gevoelens en emoties op tafel of houdt u zich in en wacht u tot de bui overwaait? Toont u uw zwakheden, onzekerheden en angsten of verbloemt u die liever?

   

  Dus: Wie is Tresi? Wie bent u?

   

  Isaak laat ons zien hoe het leven is zonder maskers, zonder aangemeten jasjes. Hij laat ons zien hoe we bij onze echtheid kunnen komen, hoe we weer naar onze zielsverlangens kunnen luisteren en hoe we kunnen worden wie we werkelijk zijn!
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Tresi Barros
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : Stichting Isaak & de Schittering
  ISBN : 9789081203739
  Datum publicatie : 09-2018
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave

   

   

  Voorwoord Isaak                                                                       5

   

  Voorwoord Tresi                                                                       7

   

  Voorwoord Elise                                                                        9

   

  Inleiding                                                                                   11

   

  De vakantie in Oostenrijk en Luxemburg                                                15

   

  Gesprekken tussen Tresi en Elise via de msn                              21

   

  Lezing gehouden in Goirle, mei 2007                                          41

   

  Interview I                                                                                71

   

  Lezing gehouden te Breda, juni 2007                                         101

   

  Mijn consult bij Isaak                                                               147

   

  Interview II                                                                             171

   

  Interview III                                                                            197

   

  Lezing gehouden te Bazel in België, september 2007                   235

   

  Interview IV                                                                            279

   

  Lezing gehouden te Essen in België, februari 2007                     311

   

  Interview V                                                                             349

   

  Interview Tresi                                                                        367

   

  Ingezonden stukken                                                                385

   

  Lezing voor het bedrijfsleven                                                   403

   

  De beproeving                                                                        431

   

  Epiloog                                                                                              439

   
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 11,99

PRINT boek

  € 19,95

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

Voorwoord Isaak

 

Lieve mensen,

 

Leven in echtheid en oprechtheid, daar draait eigenlijk dit hele boek om. Wie is Tresi heeft met eerlijkheid en oprechtheid te maken. Op het moment dat wij besloten om ons instrument via dit boek naar voren te brengen, hebben wij besloten om oprecht te zijn over de manier zoals het allemaal werkt. We helpen graag de fysieke mens waar nodig. We zijn er graag voor de fysieke mens, elke dag weer, maar we hopen ook dat de fysieke mens dat voor zichzelf wil doen door zichzelf te helpen en zichzelf te durven laten zien aan de mensheid en de broeders zoals wij die zo graag benoemen. Op het moment dat je zegt: “Broeder, ik ben eerlijk en oprecht naar jou toe”, dan laat je de broeder ook toe in je eigen hart. Als je zegt: “Broeder, ik laat eigenlijk oneerlijkheid zien”, maar je vertelt op dat moment niet dat het zo is, dan breng je de broeder in diskrediet. Op dat moment eer jij niet degene die wij je naaste noemen. Zorg voor elkaar doordat je elkaar in de waarde durft te laten en dat je eerlijk en oprecht bent naar elkaar toe met je gedachten, met je woorden en met je daden. Zorg ook dat er geen schaamte is, dat jij over de schaamte heen kunt gaan. Dat betekent dat je over de schaamte heen kunt gaan en dat je zegt: ”Ik ben niet de schaamte, de schaamte laat ik achter mij.” Zorg ook dat je de tranen en de emoties met elkaar deelt en zorg ook dat je je wijsheid met elkaar deelt en je oprechte liefde naar elkaar toe. Wees altijd duidelijk naar elkaar toe. Spreek in duidelijke woorden en niet in verwarring. Als je een confrontatie krijgt met je broeder en je raakt er in verward, spreek dan op dat moment de woorden uit die jou in verwarring hebben gebracht. Spreek duidelijk naar de broeders toe over hetgeen je dwarszit. Ga niet iets anders neerzetten dan de waarheid.

 

Wie is Tresi? De titel van dit boek hebben wij kieskeurig uitgekozen. Het zou oneerlijk en niet oprecht zijn als wij ons instrument niet de plek zouden geven die ze verdient. De plek die wij ook eigenlijk mentor en meester noemen, omdat vele mensen denken dat al hetgeen ze doet alleen maar via mij tot stand komt, maar dat is geen waarheid. Ook door haar eigen evolutieproces en haar eigen meesterschap en toelating en kracht heeft zij wijsheid vergaard die in haar huist, onbewust en bewust. En op het moment dat zij daarover spreekt, dan spreekt ze op dat moment via de bewustwording dat zij deze wijsheid bezit. Als zij zich zou blijven schuilen achter mij of onder mijn vleugels, dan zou ik mijn dierbare instrument niet in ‘credit’ brengen, maar in debet brengen. Graag willen wij dat mensen zien hoe ingewikkeld het voor haar is om deze functie in de maatschappij te vertegenwoordigen. Gemakkelijk is deze functie niet, omdat weet wel: uitgelachen, aangewezen of geprezen kan het resultaat zijn omdat mensen kunnen gemeen zijn, mensen kunnen lief zijn, maar ons instrument blijft op dat moment alleen maar een instrument. Dat betekent ook dat zij niets kan doen behalve de energieën tot zich nemen van de lieve mensen en desnoods van de gemene mensen, omdat liefde heeft eigenlijk te maken met respect. Respecteer je naaste, zeggen we altijd, maar respecteer ook je talent en respecteer ook je gave. Op het moment dat iemand je uitlacht, wees niet verdrietig daarom. Voel het even in je hart en bekijk het, voel het en geef het ook een plek. Laat het los. Op het moment dat je zegt: “Ik heb het losgelaten”, dan heb je het werkelijk een plek gegeven en dan ga je weer door naar het volgende moment. Leer elk moment te aanvaarden zoals het is. Op het moment dat iemand lief is, aanvaard deze energie ook, bekijk het, voel het en laat het weer los. De titel van het eerste boek Bekijk het, voel het en laat het los, deze titel is ook kieskeurig uitgekozen. Het tweede boek Mijn naam is Isaak is het gevolg van dat ik als Isaak op dat moment de menigte heb toegesproken. En het derde boek – de serie van drie – Wie is Tresi. Dat betekent dat de trilogie hierbij afgerond is.

 

We danken jullie.

Een fijn leven in deze toekomst en in de toekomst van morgen, omdat elk heden maakt weer een toekomst.

 

Veel liefs,

Isaak ×
SERVICE
Contact
 
Vragen