Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 7,20


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Opstandig hoogbegaafd (ePUB)

Word nooit zoals hen!

Abel Abelson • ebook • epub

 • Samenvatting
  In deze intieme getuigenis over een leven op zoek naar liefde neemt Abel Abelson je mee naar zijn universum: dat van een hoog sensitieve hoogbegaafde. In een directe stijl zonder franjes of omwegen vertelt Abel Abelson zijn leven: hoe het was, hoe het is, hoe het kan zijn. Over zijn ouders van wie echt begrip te veel gevraagd is. Over hiërarchische hellen en spirituele zelfmoordpogingen die, gelukkig, mislukken. Over liefdesrelaties die, wat hij ook probeert, gedoemd zijn te mislukken. Maar ook: over die ene relatie die, wat hij ook doet, alleen maar kan lukken. Ze bestaat. Dit boek is een ontmoeting. Geen zoveelste recept voor zelfrealisatie, geen twintig truken uit de hoge hoed om met hoogbegaafdheid of hooggevoeligheid "om te gaan". Herinneringen, ideeën, avonturen, flash backs en flash forwards tussen kindertijd en heden, realiteit en fictie wisselen elkaar af en vormen samen een intieme getuigenis. Over al wat mis kan gaan voor een hoog sensitieve hoogbegaafde, maar ook: over het licht aan het eind van de tunnel. Over liefde die echt liefde is. Over leven dat echt leven is. Lees gratis de eerste bladzijden hier: http://goo.gl/XVP5ek. www.abelabelson.be
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Abel Abelson
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Brave New Books
  ISBN : 9789402131697
  Datum publicatie : 03-2015
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 7,20


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen