€ 19,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Handleiding Google vindbaarheid voor WordPress (ePUB)

 • WordPress handleiding (ePUB)

WordPress snelheid optimalisatie

maak je wordpress website supersnel

Thijs Verhoeven • ebook • epub

 • Samenvatting
  In de WordPress Optimalisatie handleiding (eBook) van WP Handleiding wordt uitgelegd hoe je jouw WordPress website supersnel maakt. We garanderen zelfs dat je website altijd sneller wordt als je alle stappen in deze handleiding volgt.

  Niets is vervelender dan een trage website en in de online wereld wordt een website die trager laadt dan twee seconden al snel als zeer langzaam bestempeld. Het is van groot belang dat je hier focus op legt ter bevordering van de gebruiksvriendelijkheid van je website. Ga maar na, alle grote websites zijn tegelijkertijd ook snelle websites. Gelukkig kun je met behulp van deze WordPress handleiding stap voor stap jouw website volledig optimaliseren en supersnel maken.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Thijs Verhoeven
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Geen   Informatie 
  Uitgeverij : WP Handleiding
  ISBN : 9789082480719
  Datum publicatie : 06-2016
 • Inhoudsopgave
  1 Wat is WordPress optimalisatie

  2 Snelheid meten met de 0-meting

  3 Goede WordPress hosting

  4 Eerst een back-up maken
  4.1 MaageWP installeren
  4.2 Een back-up maken met behulp van ManageWP

  5 Updates uitvoeren
  5.1 WordPress, thema’s en plugins updaten

  6 Afbeeldingen optimaliseren
  6.1 WP Smush.it downloaden en installeren
  6.2 WP Smush.it activeren
  6.3 Nieuwe afbeeldingen optimalisatie

  7 WordPress browser cache

  8 W3 Total Cache en CDN gebruiken
  8.1 W3 Total Cache plugin downloaden en installeren
  8.2 W3 Total Cache plugin instellen
  8.3 MaxCDN account aanmaken
  8.4 Browser Cache en Minify instellingen

  9 Plugins verwijderen
  9.1 P3 Plugin Performance Profiler downloaden en installeren

  10 Snelheid meten met de 1-meting

  11 Slot
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

direct, via download
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

6 Afbeeldingen optimaliseren

De meeste websites bestaan voor het overgrote deel uit tekst in combinatie met afbeeldingen. Afbeeldingen nemen ruimte in op de server en kosten tijd om te laden. Hierdoor is het van groot belang dat alle afbeeldingen worden geoptimaliseerd. Gelukkig is ook hiervoor een zeer goede plugin ontwikkeld die automatisch alle afbeeldingen voor je optimaliseert. Deze plugin heet WP Smush.it.

6.1 WP Smush.it downloaden en installeren

Ga in het WordPress navigatiemenu naar de “Plugins” module en klik linksboven op de knop “Nieuwe plugin”. Zie afbeelding rechts.
Vul in de zoekbalk het woord WP Smush.it in en klik op de knop “Plugins zoeken”. Het eerste resultaat zou nu de juiste plugin moeten zijn. Zie onderstaande afbeelding.

Klik vervolgens op de tekst “Nu installeren” om de WP Smush.it plugin te installeren. Nadat de installatie van de plugin voltooid is klik je op de tekst “Plugin activeren” om de plugin te activeren.

6.2 WP Smush.it activeren

Nu de plugin is geïnstalleerd en geactiveerd gaan we de afbeeldingen optimaliseren. De plugin heeft een extra optie toegevoegd aan het navigatiemenu bij de module “Media”, zie afbeelding rechts. De optie heet “Bult Smush.it”. Klik hierop en je wordt verwezen naar een nieuwe pagina.

Onderaan de tekst zie je staan hoeveel afbeeldingen de plugin heeft gevonden die geoptimaliseerd kunnen worden. In onderstaand voorbeeld zijn het er 95. Klik nu op de knop “Run all images through WP Smush.it right now”. De plugin zal nu een voor een alle afbeeldingen gaan optimaliseren. Let op, dit kan een behoorlijk lange tijd duren, maar het levert dan ook veel op!

6.3 Nieuwe afbeeldingen optimalisatie

Een fijne eigenschap van de WP Smush.it plugin is dat nieuwe afbeeldingen automatisch geoptimaliseerd worden. Voeg je in de toekomst dus nieuwe afbeeldingen aan berichten of pagina’s toe, dan worden deze direct door WP Smush.it geoptimaliseerd. Zo hoef je jezelf daar in ieder geval niet meer druk om te maken! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen