Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 9,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Op de vlucht (boek)

 • Op de vlucht (ePUB)

Zomerlicht

Nora Roberts • ebook • epub

 • Samenvatting
  Drie fijn zomerse verhalen van bestsellerauteur Nora Roberts! (1) WATER EN VUUR Serenity is verrast door de brief die ze na de dood van haar ouders krijgt. Het blijkt een uitnodiging van haar grootmoeder, Comtesse de Kergallen, te zijn om haar te bezoeken op haar Bretonse château. Serenity wist niet eens dat ze familie in Frankrijk had! Natuurlijk neemt ze de uitnodiging aan. Bij het château wordt ze opgewacht door Christophe, een aangetrouwde neef. Zijn aristocratische arrogantie maakt haar razend. Hoe kan het dan dat ze ook tot hem aangetrokken voelt? (2) EXPLOSIEVE GEVOELENS Architect Cody is de man van de dromen, terwijl bouwkundig ingenieur Abra juist heel praktisch is. Wanneer ze moeten samenwerken om een ontwerp van Cody uit te voeren, zijn de botsingen dan ook niet van de lucht. En ja, als twee sterke karakters zo vaak botsen en er ook nog ándere gevoelens mee beginnen te spelen, kan een explosie niet lang uitblijven... (3) DE WET OF DE LIEFDE Het is puur toeval dat regisseur Philip in het gehucht Friendly, in New Mexico, belandt. Maar op het moment dat Victoria - de bevallige sheriff - hem op de bon slingert voor te hard rijden, weet hij meteen dat het slaperige stadje de perfecte locatie is voor zijn nieuwe speelfilm. Helaas is diezelfde sheriff dat absoluut niet met hem eens! Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Nora Roberts
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : HarperCollins
  ISBN : 9789402761115
  Datum publicatie : 06-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,99


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen